1000 Miglia srl, yeni yönetim kurulunda iki yeni özellik

abastard

New member
Yeni kurulan şirketteki onaylar ve yeni girişler 1000 Miglia Srl Yönetim KuruluBirliğin bir numarası Aldo Bonomi'nin başkanlığını yaptığı Brescia Otomobil Kulübü'nün yönetim kurulu tarafından atanıyor. Beatrice Saottini (başkan) ve direktörler Maurizio Arrivabene, Alice Mangiavini, Matteo Marzotto ve Alberto Piantoni'den (şirketin CEO'su olarak ikili rolde) oluşan görev süresi sona eren yönetim kurulu, bu nedenle, pazarlama politikalarının geçerli olduğu görev süresini tamamladı. ve tanıtım güçlü bir ivmeden yararlandı ve yönetim dönemini karakterize ederek 1000 Miglia markasının faaliyet alanını ve ününü hem yerel, hem ulusal hem de uluslararası alanda sağlamlaştırmasına ve genişletmesine olanak tanıdı.

Kanıtlanmış deneyime ve tartışılmaz yönetim vizyonuna sahip profesyoneller olan Fulvio D'Alvia ve Galeazzo Pecori Giraldi, görevi Alberto Piantoni ve Maurizio Arrivabene'den devralacak ve bugünden itibaren şirketin yeni Yönetim Kurulu'nda, onaylanmış Beatrice Saottini ile birlikte yer alacaklar. Başkan rolü), Alice Mangiavini ve Matteo Marzotto. Aldo Bonomi, “Öncelikle bu yıllar boyunca markanın gelişimine katkıda bulunan ve kuruluşumuzun büyümesine ve yönetimine önemli destek sağlayan Alberto Piantoni ve Maurizio Arrivabene'ye içten teşekkürlerimi sunmak istiyorum” dedi. Fulvio D'Alvia ve Galeazzo Pecori Giraldi'ye başarıları için en iyi dileklerimle hoş geldiniz demek istiyorum. Yönetim Kurulunun diğer üyelerinden ve 1000 Miglia Srl'nin tüm organizasyonundan Ekip'e katılmak için geçerli destek bulacaklarından eminim. şirket daha da performanslı ve rekabetçi bir kurum.”

Şirketin yeni CEO'su Fulvio D'Alvia, Ulaştırma Bakanlığı'ndaki ilk deneyiminin ardından, Confindustria Sisteminde otuz yılı aşkın bir kariyerden geliyor ve burada zamanla çeşitli sektörlerde ve artan sorumluluklarla yönetici pozisyonlarında görev aldı. Şirketin ulaştığı önemli hedeflerin pekiştirilmesine ve yeni proje girişimlerinin geliştirilmesine yardımcı olmak için artık 1000 Miglia'ya uzun bir deneyim kazandırıldı. Uluslararası Hukuk ve İşletme Ekonomisi alanında uzman olan Galeazzo Pecori Giraldi, kendisini uluslararası yatırım bankacılığı faaliyetlerinin ve ana kurumsal müşterilerle ilişkilerin geliştirilmesine adamadan önce yirmi yılı aşkın bir süre Morgan Stanley İtalya ve İsviçre'de CEO ve Morgan Stanley Avrupa'nın başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Avrupa ve Orta Doğu'nun en önemli aile holdingleriyle de faaliyet göstermektedir.