“2023 sonunda 110 ile yapılan 100 milyon işe ulaşacağız”

abastard

New member
“Uniko ile son iki yılda Superbonus kapsamında yaklaşık 50 milyon avroya %110 iş teslim ettik, geçen yıl ortaya çıkan ve işimizi etkileyen kritik sorunlar olmadan. burada 2023’ün sonunda, yalnızca %110’luk Süper Bonus kapsamında yürütülen 100 milyon avroluk olağanüstü bir kilometre taşına ulaşmamızı sağlayacaklar.” Bu nedenle, Adnkronos/Labitalia ile, Viterbo eyaleti, Orte’de bulunan inşaat alanında mükemmel bir şirket olan Uniko’nun CEO’su 45 yaşındaki Francesco Pecci, yenilikçilik eğilimi ve sürdürülebilirliğe sürekli dikkat ile

“Pecci’yi şöyle açıklıyor: “Her zaman iki temel ilkeyi gözden kaçırmadan çalıştık: çeşitli projelerin tüm aşamalarında tedarikçilere, çalışanlara ve profesyonellere her zaman garanti etmeyi başardığımız şeffaflık ve mali denge. şantiyelerimizden birini bir günlüğüne bile kapatmak zorunda kalmadan sistemin çalışmasını sağlayın. “Doğrusal davranışımız”, bizi yetenekli ve performanslı bir ortak olarak gören Banca Intesa SanPaolo ve Deloitte’nin güvenini kazanmayı da başardı. , yüksek kalite standartlarında kredi üretebiliyoruz” diye devam ediyor.

Geçen Şubat ayında şirket, Cenova’nın Begato bölgesindeki iddialı ve çağrışımlar uyandıran bir bina yeniden geliştirme ve kentsel dönüşüm planının açılışını yaptı. milyon avro, 8.000 m2’nin üzerinde bir alanın yeniden geliştirilmesini ve tamamı A4 enerji sınıfına sahip, 115 birimlik bir işgücünü (100’ü yerinde ve 15’i tasarım ve yardım arasında) içeren 150 dairenin inşasını sağlıyor ve tamamen finanse ediliyor. Süper Bonus %110.

“Ne kadar paradoksal görünse de, Uniko’nun yöneticisi olarak yanıt veriyorum -diye açıklıyor Pecci- hiç endişeli değilim ve büyük bir sükunetle Hükümet önlemlerinin ‘110’ şantiyelerimiz üzerinde hala olumsuz yansımaları olmayacağını söyleyebilirim. Istat ve Eurostat’ın, devletin tahsil edildikleri yılda verilen kredileri hesaba katmasını gerektiren ve bu nedenle ” Öngörüldüğü gibi birkaç yıla yayılmıştır. Ancak, inşaat sektörü üzerindeki yansımalarına ek olarak ikramiyelerin bloke edilmesi, bunların tasarlanma amacının ne olması gerektiği, yani enerjiyi artırmak için dikkatli bir şekilde düşünülmesini gerektirmektedir. binaların verimliliği, atıkları içerir, emisyonları ve çevresel etkiyi azaltır”.

Pecci, “Başlanmış ve henüz tamamlanmamış binlerce çalışma var, ancak bu şirketimizi ilgilendirmeyen bir sorun, çünkü en başından beri, metabolize ederek, metodik ve sağduyulu hareket etmenin gerekli olduğunun bilincini geliştirdik. bu teşvikin kuralları ve prosedürleri”.

Girişimci, şirketin Superbonus 110 ile elde ettiği rakamların mümkün olduğunu açıklıyor “çünkü Superbonus %110 projelerine adanmış uzmanlardan oluşan bir ekip oluşturduk. Tüm şantiyelerimizde işlerin sorunsuz yürütülmesi için her gün. Uniko’nun çalışmalarıyla, Yeşil Mutabakat hükümleri uyarınca ulusal inşaat mirasının önemli bir bölümünün yeniden geliştirilmesine katkıda bulunduğunu gururla söylemek isterim. “.

Yeni Avrupa direktifinin binalar üzerindeki etkileri konusunda ise Pecci şunları ekliyor: “Bilindiği gibi, İtalyan bina stoğu 1950’ler ve 1970’ler arasında inşa edilen binaların çoğunluğundan oluşuyor; hiçbiri eksik değil, bugün anlaşıldığı şekliyle enerji verimliliğine dikkat.Bunlar, büyük bakım müdahaleleri gerektiren, artık İtalyan ailelerin mevcut ihtiyaçlarına cevap veremeyecek olan mülklerdir.Bence sadece çatıları izole etselerdi. ve en az verimli binaların, yani en kötü iki enerji sınıfına giren ve toplamın %60’ını oluşturan binaların duvarları, İtalya’nın gaz tüketimini %50’nin üzerinde azaltacağını” bir kez daha yineliyor.

“Ancak, Hükümetimizin teşvikleri bloke etmesinden sonra vatandaşların cebine yüklenecek yüksek maliyetler göz önüne alındığında, yeni bir ekonomik yardım paketi olmadan enerji verimliliğinin zorunlu hale getirilmesi pek mümkün görünmüyor. Çözüm doğrudan Avrupa Birliği’nden gelebilir. Yeni topluluk teşvikleri aracılığıyla, her ülkedeki mesken mülklerinin enerji açısından daha az verimli olan kısmının yeniden geliştirilmesini mümkün kılacak bir ‘Yeşil Bina Planı’ yoluyla, çünkü unutulmamalıdır ki İtalya, enerji verimliliği, ancak diğer Avrupa ülkeleri de farklı değil”, diye bitiriyor Pecci.