3.000'den fazla sezonluk ve uzun vadeli iş fırsatı

abastard

New member
İtalyan iş bulma kurumu Gi Group, yaz sezonunu göz önünde bulundurarak, hem mevsimlik iş arayanlara hem de yeni uzun vadeli fırsatları yakalamak isteyenlere yönelik 3.000'den fazla pozisyonu yönetiyor. Gi Group'un merkezi dağıtım kıdemli yöneticisi Giada Donati, “Yaz aylarında, faaliyetlerin zirve yaptığı çeşitli sektörler var ve bu da şirketlerin personel talebinde önemli bir artışa yol açıyor” yorumunu yapıyor. Tabii ki turizm sektöründen bahsediyorum ama aynı zamanda sezonluk üretimden de bahsediyorum, satış sırasında satın almayla ilgili faaliyetleri de unutmadan. Ancak mevsimsellikten pek etkilenmeyen ve bu nedenle yıl boyunca eleman arayan sektörlerden de teklifler geliyor. Bu nedenle erkek ve kadın adaylara tavsiyemiz bu dönemi en iyi şekilde değerlendirerek fırsatları beklentileri doğrultusunda değerlendirmeleridir” dedi.

Sezonda işgücü piyasasının yüksek dinamizmi, öncelikle turist akışına dahil olan sektörlerde kaydediliyor. Horeca sektöründe Gi Group, İtalya genelinde restoran çalışanları, barmenler, garsonlar, şefler, mutfak asistanları ve pizza şefleri gibi 600 profil arıyor ve yarı zamanlı/tam zamanlı kullanılabilirliğe ihtiyaç duyan deneyimi olan veya olmayan kişileri hedefliyor. ayrıca hafta sonları ve akşam vardiyalarında. Tesisin Lombardiya, Piedmont, Liguria, Veneto, Emilia-Romagna, Toskana, Marche, Abruzzo, Puglia ve Lazio'da 150 personel (erişim kontrolü, silahsız güvenlik, temizlik ve resepsiyon görevlileri) çalıştırması bekleniyor. Adayların iyi kişilerarası becerilere sahip olmaları ve vardiyalı olarak tam zamanlı ve/veya yarı zamanlı çalışmaya uygun olmaları gerekmektedir. Gi Group, özellikle kozmetik ve hızlı tüketim malları olmak üzere üretim için Lombardiya, Veneto ve Emilia-Romagna'da 200 hat operatörü ve paketleme işçisi arıyor. Adayların tam zamanlı ve vardiyalı olarak çalışmaları gerekmektedir. Yaz aylarında talebin zirve yaptığı bir diğer sektör ise müşteri hizmetleridir. Burada araştırma, özellikle Abruzzo, Calabria, Campania, Lombardiya, Piedmont, Lazio, Veneto, Emilia-Romagna, Puglia ve Sardunya'daki 400 müşteri hizmetleri çalışanına odaklanıyor. Bu profiller için özellikle aşağıdakiler gereklidir: lise diploması/derecesi, BT sistemlerini kullanma, yarı zamanlı çalışma, Pazartesi'den Pazar'a vardiyalarda çalışma, fazla mesai yapma ve 2/3 haftalık istihdam öncesi eğitime katılma ve daha sonra akıllı çalışma olasılığı ile şahsen çalışmanın yanı sıra.

Büyük ölçekli organize dağıtım ve perakendede, satış personeli, kasa memurları ve büyük ölçekli perakende ticaret gişesi operatörleri için İtalya genelinde 700 pozisyon açıktır. Bunlar, hafta sonları ve tatil günlerinde bile yarı zamanlı/tam zamanlı olarak çalışması gereken, deneyimi olan veya olmayan kişilere yöneliktir. Hiç durmayan sektörlerden biri olan Lojistik'ten de yeni fırsatlar geliyor. Burada Gi Group, özellikle Lombardiya, Piedmont, Veneto, Emilia-Romagna ve Lazio'daki depo çalışanları, toplayıcı operatörleri, forklift/geri çekme operatörleri, havaalanı işleyicileri dahil olmak üzere yarı zamanlı/tam zamanlı çalışma saatleri ve vardiyalı çalışma imkanına sahip 1.250 profil arıyor ve/veya depo tipine bağlı olarak hafta sonları günlük, yoğun dönemlerde fazla mesai ve iş yerine ulaşmada özerklik. Ajans ayrıca İtalya genelinde satış, ticari yetenek, ilişkisel beceriler, müşteri odaklılık ve esnek çalışma saatleri konularında daha önce deneyim sahibi olması gereken 100 otomobil veya motosiklet tanıtımcısı arıyor. CV göndermek için: Gi Grubu web sitesi www.gigroup.itwww.mygigroup.it adresine kayıt olun.