AGSM AIM Grubu Vince 'Kredi İtibarını Ödülü' ve 'Industry Felix' Ödülü

abastard

New member
AGSM AIM Grubu, İkinci Arka arkaya iki önemli ödül için İtalyan endüstriyel manzarasındaki en sağlam ve güvenilir gerçekler arasında doğrulandı: 'Endüstri Felix' Ödülü ve 'Kredi İtibarını Ödülü' Ödülü.

Ekonomi ve Finans Periyodik 'Endüstri Felix Magazine' tarafından verilen 'Endüstri Felix' ödülü, 'il Sole 24 Ore' ile ek olarak, en rekabetçi şirketleri yönetim ve finansal düzeyde ödüllendiriyor. Grubun ticari şirketi AGSM AIM Energia, bu tanınmayı “yönetim performansı için enerji ve fayda sektörlerinin en iyi şirketleri arasında ve Veneto bölgesindeki kayıtlı ofisle finansal güvenilirliği sergiledi” olarak kabul etti.

Ödül, bugün Modena'da, Maranello'nun Ferrari Muse'unda Modena'da düzenlenen Emilia -Romagna, Veneto, Trentino Alto Adige ve Friuli Venezia Giulia'daki en rekabetçi şirketlere ayrılan 62. Endüstri Felix – The North East '' etkinliği vesilesiyle ödüllendirildi. AGSM AIM Energia Kredi Yönetimi Başkanı Stacy Andreola ve Giacomo Pedrolo Del Raporlama ve Dönüşüm Ofisi toplandı.

Kredi analizi konusunda uzmanlaşmış olan MF Merkezi Risk tarafından atanan Kredi İtibarı Ödülü, dakiklik, güvenilirlik, şeffaflık ve bankalara ve finansal aracılara karşı düzenlilik ile ayırt edilen şirketleri tanır. Tanınma, AGSM AIM'e İtalya Bankası'nın Centrale Delle Rischi tarafından yürütülen periyodik araştırmaları analiz eden özel bir değerlendirme modeli temelinde atandı.

Ödül, bugün, Milano'da, Kredi itibar Ödülleri 2025'in dördüncü baskısında, AGSM AIM Direktörü ve Kontrol Direktörü Stefano Masetti ve AGSM AIM Finans ve Hazine Müdürü Luca Vicentini tarafından toplandı.

AGSM AIM meclis üyesi Alessandro Russo, “Grubumuzun finansal sağlamlığını ve mükemmel kredi itibarını kanıtlayan bu ödülleri almaktan onur duyuyoruz” diyor. Yetkili, “Bu ödüller, finansal sürdürülebilirliğe yönelik stratejimizin etkinliğini ve paydaşlarımız için değer yaratmaya yönelik etkinliğini doğrulamaktadır. Yüksek yönetim standartlarını koruma ve finansal ortaklarımızın ve yatırımcılarımızın güvenini güçlendirme taahhüdüyle çalışmaya devam edeceğiz.”