“'Aida' ile makinelerde daha fazla verimlilik, ancak yeri doldurulamaz nitelikli çalışanlar”

abastard

New member
İnsan işlerinin yerini almamak için değil, makinelerin verimliliğine göre hareket etmek için şirket içinde yapay zeka kullanın. Aida'nın tabanındaki felsefe (yapay zeka veri analizi), oluklu karton makinelerin tasarımı ve üretiminde önde gelen bir şirket olan Fosber Group tarafından Lucca eyaletinde ve tüm dünyada binden fazla işbirlikçisi olan Fosber Group tarafından başlatılan yeni sistemdir.

'Aida', makinenin koşullarını gerçek zamanlı olarak izlemenize, hataları sağlamak ve üretimi optimize etmenize, böylece şirketin CEO'su Adnkronos/Labilolia Marco Bertola'ya açıklandığı gibi, makinelere uygulanan yapay zekadan bahsediyoruz. ancak her şeyden önce, performans açısından, titreşim analizlerinden emilim, sıcaklıklar ve hız analizine, elektrik ve buhar kullanımına kadar yıllar içinde uygulanan bir dizi cihaz aracılığıyla.

Ve sonuçlar görülebilir: “Bugün hatları yılda ortalama% 98 oranında satıyoruz – Bertola açıklıyor – böylece durdurma makinesini azaltarak üretim sürecinde zaten verimliliği arttırıyor. Ve böylece teknolojimizle daha düşük miktarda kağıt kullanarak aynı mekanik dirence sahip bir kutu yapabiliyoruz”, alt çizgiler.

Ve tüm bunlar çalışanları artırarak. “2022'de 298 çalışantık, 2025'te sadece İtalya'da 400 yaşındayız. Yapay zeka kullanan daha yüksek seviyeli profesyonel figürler yaratmayı hedefliyorum, insanları sektörümüzde imkansız olan insanları IA ile değiştirmek yerine. Şu anda benim için kalifiye kalmış kalıntılara katkıda bulunuyor”, Sonuç olarak.