“Aileme ve çalışanlarıma ithaf edilen prestijli adaylık”

abastard

New member
“Her zaman aileye, şirkete, şirket insanlarına ve topluma adadığım bağlılıkla onurlandırmayı planladığım bu prestijli atama için sonsuz saygı duyduğum Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella'ya teşekkür ediyorum. Bu ödülü beklemiyordum, benim için harika bir sürpriz oldu ve özellikle önemli bir iz bıraktığım çocuklarım adına çok mutluyum. Ancak aklıma gelen ilk kişi bana hayatta ve işte azmi, tutkuyu ve her şeyden önce dürüstlüğü öğreten annemdi. Bunca yıl boyunca her zaman yanımda olan çocuklarımın annesi eşime ithaf etmeden duramıyorum. Ve son olarak tüm çalışanlara. Onlar olmasaydı tüm bunlar mümkün olmazdı.” Konuşan Giorgio Campagnolo, Cavaliere del Lavoro'yu Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella tarafından aday gösterdi.

Bassano del Grappa pazarındaki bir tezgahtan 5 markaya (Cmp, Melby, Maryplaid, Jeanne Baret ve FC F.lli Campagnolo), yılda 18 milyon ürün ve 1.100 çalışana sahip uluslararası bir gruba kadar: bu F. Bir Romano D'Ezzelino şirketi olan lli Campagnolo spa, artık spor giyim, çocuk giyimi, ev tekstili ve ev tekstili üretiminde uzmanlaşmış olup, 1948 yılında beş çocuklu genç dul bir anne olan Maria Disegna'nın kararlılığıyla kurulmuştur. Kardeşlerin en küçüğü Giorgio, küçük aile şirketini başarılı bir girişime dönüştürerek vizyonunu ve değerlerini bugün şirketi yöneten çocuklarına aktardı. Bu olağanüstü girişimcilik yolculuğu bugün en prestijli takdirle taçlandırıldı: 25 yeni Cavalieri del Lavoro arasında aslında 87 yaşındaki Giorgio Campagnolo da şirkette sürekli ve ilham verici bir varlık olmaya devam ediyor.

Coşku tüm aileyi etkiledi ve çocuklar şu yorumu yaptı: “Babamızın adaylığından büyük gurur duyuyoruz ve kendisine bu ödülü vererek hem kendisinde hem de ailemizde çalışma ve adanmışlık dolu bir hayatın değerini takdir eden Başkan Mattarella'ya minnettarız”. Veneto Bölgesi Başkanı Luca Zaia, Confindustria Veneto başkanı Enrico Carraro ve Confindustria Vicenza başkanı Laura Dalla Vecchia'dan gelenler de dahil olmak üzere bu saatlerde aldığı pek çok saygı belgesi var.