Assovini Sicilia’nın yeni başkanı Mariangela Cambria

abastard

New member
Assovini Sicilia’nın zirvesindeki değişim: Sicilya’daki 100 şarap imalathanesini bir araya getiren derneğin yeni başkanı Mariangela Cambria. Bugünkü oturumda yeni seçilen Yönetim Kurulu tarafından atanan Messinalı Cambria, kardeşleri Francesco, Emanuele ve amcası Enzo ile birlikte Cottanera şarap imalathanesinin ortak sahibi, pazarlama, iletişim ve ağırlamadan sorumlu. Görevi 3 yıllık cumhurbaşkanı olan Laurent Bernard de la Gatinais’ten devralıyorsunuz. Lilly Ferro’nun başkan yardımcısı ve sübvansiyonlu finans faaliyetlerinin koordinasyonundan sorumlu genel müdür Josè Rallo’nun yer aldığı, tamamı kadınlardan oluşan bir zirve.

“Beni isteyen ve destekleyen tüm Konsey meslektaşlarına teşekkür etmek istiyorum -” diyor yeni başkan – Assovini Sicilia, birçok ruhu olan karmaşık bir dernek. Amacım, seleflerimin arzuladığı takım ruhuna ve dernekçiliğe süreklilik kazandırmak ve derneğin rolünü büyük ve küçük şarap imalathaneleri arasında bir yapıştırıcı olarak yorumlamak. Assovini ayrıca Sicilya’yı dünyaya getirmeye devam etme görevine de sahip. Ada, şarabın bir kültür ve mükemmellik aracı olduğu, binlerce yönü ve çeşitliliği olan tam bir şarap kıtasıdır”.

Yeni Yönetim Kurulu üyeleri şunlardır: Mariangela Cambria (Başkan); Lilly Ferro (Başkan Yardımcısı); Jose Rallo (Donnafugata); Achille Alessi (Terre di Giurfo); Monte Iato’dan (Firriato) Federico Lombardo; Alberto Aiello Graci (Graci); Santi Planeta (Gezegen); Laurent Bernard de la Gatinais (Rapitalà); Costanza Chirivino (Tasca d’Almerita).