Başlangıçta 'kampanyada' sizin için bir yer var! Soru-talep geçişi için

abastard

New member
26 ve 27 Şubat'ta Piazza Dei Bruzi'de Cosenza'daki Ulusal Kampanya 'Sizin İçin Bir Yer Var' İtalya tarafından iş çalışması tarafından desteklenen, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ve Sosyal Politikalar Binası Arz ve Talep arasındaki toplantıyı teşvik etmek için toplantıyı teşvik etmek için. işgücü piyasasından genellikle “uzak” gençlere ve kadınlara özellikle dikkat ederek çalışıyorum. Seyahat eden bir iş hizmeti kamyonu, sıklıkla ele geçirilmeyen eğitim ve iş fırsatlarını bildirmek için İtalya'yı 10'dan fazla aşamada çekecektir.

Girişim, Calabria bölgesi, İşçi Danışmanları Vakfı, Confcommercio, CNA, Consartigianato ve gerçekten de işbirliği ile oluşturulmuştur.

Cosenza'daki Piazza Dei Bruzi'de 26 Şubat'ta saat 10.30'da planlanan ilk aşamanın açılması için basın toplantısı, Paola Nicastro, Paola Nicastro, Çalışma İtalya Başkanı ve CEO'su, Massimo Temussi, İş Bakanlığı Genel Müdürü Aktif politikalar için, Giovanni Calabrese, Calabria bölgesinin iş ve mesleki eğitimi için meclis üyesi ve belediye başkanının selamlanması Cosenza, Franz Caruso.

“Sizin için bir yer var, Çalışma Bakanlığı, bölgeler, şirketlerin, iş arayanlara, becerilerini geliştirmek isteyenlere, belirli bir sektörde uzmanlaşmak istediği ve mevcut fırsatları bilmeyen “, İtalyan şehirlerinde gerçek bir tur başlatmaya karar verdik Paola Nicastro.” için İş arayanların ve bunu sunanların ihtiyaçlarına kadar çeşitli nedenler.

Röportajlar ve atölye odaları için istasyonlarla kurulan kamyon, toplam 16 aşamayla İtalya'yı güneyden kuzeye geçecek. Rota 26 ve 27 Şubat'ta Cosenza'da başlayacak ve daha sonra 19 ve 20 Mart'ta Caivano'da 8 ve 9 Nisan'da 6 ve 7 Mayıs'ta Teramo'da 8 ve 9 Mayıs'ta Macerata ve 29'da Genoa'da devam edecek. ve 30 Mayıs. Bu ilk şehirlerden sonra tur, iş hizmetlerine erişimin daha az hemen olduğu kareler, mahalleler ve bölgelere ulaşarak diğer yerlerde devam edecek. Etkilenen bölgelerin istihdam geri kazanımına somut destek vermek için 2016 deprem krateri alanlarına özellikle dikkat edilecektir.

Her aşamada, kamyon iki gün boyunca aktif olacak, ilk kurumsal sunum ve ardından katılımcılar için interaktif faaliyetler, dört tematik alana bölünmüş: 'Beni tanıyorum ve tanıyorum', işgücü piyasası hakkında öz -farkındalık ve bilgi; 'Beni hazırlıyorum', çalışma araştırma teknikleri; 'İyileştiriyorum', Becerilerin Geliştirilmesi ve Kişisel Marka Gücü; 'Öneriyorum', şirketler ve işe alım görevlileriyle doğrudan toplantılar.