“Bunu herkesin anlamasını sağladım”

abastard

New member
“İşgücü piyasasının sorunlarını çözmek için izlenen yaklaşım basit değildi. dl, var olan hedefleri anlamak için herkesin okuyabileceği bir karardır.. Hayalim, basitliğin önemsiz olmadığını göstermek.” Bugün söylemek gerekirse, Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Marina Calderone, Ulusal Çalışma Danışmanları Konseyi ve Çalışma Vakfı tarafından düzenlenen 2023 İşçi Festivali’nde Bologna’da konuşuyor. .

“Buna ikna olmadım asgari ücret kanunla sağlanabilir. Çalışma dünyasının tüm dinamiklerine dikkat ediyoruz”. “Topluluk bağlamında – hatırlatıyor – direktifin kendisi asgari ücrete çeşitli yollardan ulaşılabileceğini söylüyor”.

“Gerektiğine inanıyoruz kaliteli toplu pazarlığa yatırım yapın. Kaliteli pazarlık, vergi indirimleri ve vergi ve sosyal güvenlik yardımlarını desteklemeyi amaçlayan müdahaleler yoluyla sözleşme yenileme yollarıyla da desteklenebilir.” Çalışma ve Sosyal Politikalar Bakanı Marina Calderone bugün 2023 İşçi Bayramı oturum aralarında konuşurken, Ulusal Çalışma Danışmanları Düzeni Konseyi ve Çalışma Vakfı tarafından düzenlenen gösteri “Sözleşmelerin yenilenmesine somut yardım sağlamaya çalışmak için ikinci düzey ulusal pazarlık konusunda çok çalışmak istiyorum – uyarıyor”.