Çevrimiçi terzilik derslerinde giysiler için yeni bir hayat ve onarımlar arasında, 2 Ukraynalı fikri

abastard

New member
Yeni giysilere hayat vermek, eski giysileri değiştirmek veya onarmak, onlara hayat vermek, çalışma, uygulama ve çokça iyi niyet gerektiren gerçek bir sanattır. Her giysinin dönüştürülmesi, onarılması ve kişiselleştirilmesi, kısa sürede profesyonel sonuçlarla zamandan ve paradan tasarruf etmenin de yararlı bir yoludur. Ancak ilk dikiş dersleri ailede öğrenildikten sonra, bu alışkanlık yavaş yavaş ortadan kalktı ve bugün çok az insan iğne ve iplikle nasıl hokkabazlık yapılacağını biliyor. Şimdi, deneyimsiz olanlar veya tekniğini mükemmelleştirmek isteyenler için, Rialto’dan birkaç adım ötede, Venedik’in tarihi merkezinde yer alan bir mankenlik ve terzilik okulu olan Style in Venice’in teşvik ettiği çevrimiçi kesim ve dikiş kursu kullanışlı oluyor. . Lidiya Bashynska ve Olena Palamrchuk’un sezgilerinden doğan Ukraynalılar, terzilik ve modellik dünyasında aynı geçmişe sahipler.

Bir kesim ve dikim kursuna katılmak kadın erkek herkesin ulaşabileceği bir yerdedir ve hepsinden önemlisi yaş sınırı yoktur. İster bir hobi, ister kişiye özel bir meslek yaratma arzusu: küçük onarımlarla para kazanmak, takım elbise dikmek veya kendi koleksiyonlarınızı yaratmak. Okul ve artık çevrimiçi eğitim kursu, moda ve terzilik alanında profesyonel bir iş kurmanın temelini oluşturuyor; bilgi ve becerilerin kazandırılması.

Lidiya Bashynska, “Kurs, dikiş sanatı tutkusunu paylaşan tüm insanlara yöneliktir ve kaybolma riski taşıyan bir sanat olan terzilik sanatının bilgi ve tekniklerini erişilebilir hale getirmeyi amaçlamaktadır” diyor ve devam ediyor: “Bu bir hobi veya kişiye özel bir meslek yaratma arzusu, öğretilerimiz yeni beceriler edinmenizi ve moda tutkunuzu profesyonel faaliyetinize dönüştürmenin temellerini atmanızı sağlar.”

Kurs, öğretim birimlerine bölünmüştür: modelleme dersiyle başlar, ardından paketleme dersi ile devam eder, böylece inşa ettiğiniz şeyin nasıl paketlendiğine dair somut bir fikriniz olur. Zaman aralığı tamamen özelleştirilebilir. Başlamanız için, kreasyonlarınızı hayata geçirmeye başlamanız için ihtiyacınız olan her şeyi içeren bir set sağlanmıştır. Her modül, içgörüler için ve herhangi bir şüphe ve zorluğu çözmek için uzman bir öğretmenle bir ustalık sınıfına sahip olacaktır. Her üyeye doğru desteği garanti etmek için kurs sayısı sınırlıdır. Tamamladığınızda, edindiğiniz terzilik becerilerini kanıtlayan bir diploma alacaksınız. Kurs, herkes için kaliteli ve kapsayıcı bir eğitim sunuyor, aslında sadece kadın kıyafetlerinin yaratılması için değil, aynı zamanda erkekler ve çocuklar için de kavramlar öğreniyorsunuz.

Lidiya ve Olena, güçlü empatileri sayesinde, büyük bir bağlılık ve bağlılıkla, modası geçmiş öğretim yöntemlerini benzersiz, hoş ve modern ve şimdi de dijital bir gerçekliğe dönüştürdüler ve geliştirdiler. Bu, eğitimin adil ve herkesin eğilimlerine duyarlı olmasını sağlayarak, her öğrenci için öğrenme deneyimini kişiselleştirmelerine olanak tanır. Birlikte, zorlukları dikkatli bir şekilde gözlemlerler ve etkili ve tatmin edici bir eğitim sağlamak isterler, geri bildirimleri öğretimin kalitesini artırmak için kullanırlar ve öğrencilerinin ihtiyaçlarını karşılayan programlar ve içerikler geliştirirler. Bugüne kadar yaklaşık 120 öğrenci eğitildi ve daha sonra en iyi bilinen moda fakültelerinde giriş sınavlarını başarıyla geçmelerine yardım edildi. Bazıları kursa gittikten sonra dikiş tutkusunu asıl mesleği haline getirmiş.

Lidiya ve Olena, tam da hızlı moda dünyasına daha sürdürülebilir alternatifler seçme ihtiyacından yola çıkarak, terzilik dünyasındaki deneyimlerinin çevrenin korunması için somut eylemlere dönüştürülmesini sağlamaya kararlıdır. Öğretim sırasında dersin bir bölümü malzeme seçiminden başlayarak giysi ve kumaşların geri kazanımına odaklanmaktadır. Kaliteyi tanımayı öğrenmek ve çevreye saygılı kumaşları tercih etmek, malzeme atıklarının azaltılmasına ve gezegenin korunmasına katkıda bulunmak.