D20Leader’ın dördüncü baskısı için başvurular devam ediyor

abastard

New member
Öğretmenlerin, yöneticilerin, girişimcilerin, fikir liderlerinin ve referansların müdahalesiyle sosyo-ekonomik mega trendlerden dijital ve sürdürülebilir dünyada hareket etmek için temel becerilere. odak noktaları bunlar Genç yetenekleri inovasyonun ana temaları konusunda eğitmeyi amaçlayan D20Leader projesinin dördüncüsü. Sürekli yönetim eğitimi için İtalya’daki Confindustria ve Federmanager Fund lideri Fondirigenti tarafından tasarlanan, yirmi yetenekli genci hedefleyen ve büyük dönüşümler karşısında iş dünyasının en çok talep ettiği becerilere odaklanan bir mükemmellik eğitimi kursu. yer.

“D20Leader ile – Fondirigenti’nin başkanı Marco Bodini açıklıyor – f demek istiyoruzKuruluşlarda çalışmaya ve yenilik geliştirmeye hazır, gelecek vadeden genç yöneticileri eğitin: Bu, gençlerimizin büyük potansiyelini artırmak ve üretim sistemimizin yenilikçiliğini ve rekabetçiliğini teşvik etmek amacıyla oluşturulmuş benzersiz bir girişimdir. D20Leader’ın ayırt edici özellikleri, eğitime vermeyi amaçladığı yüce ve aynı zamanda somut vizyonda yatmaktadır; bu vizyon, çok fazla kavram edinmeye değil, yüksek profilli becerileri ve deneyimleri paylaşmaya odaklanarak, katılımcılara gerçekliği yorumlamak için yeni bakış açıları sunmayı amaçlamaktadır. , şirketler ve temsil sistemlerinde aktif rol almak”.

Mükemmellik referansları, ulusal ve Avrupa çalışma turları ve iş ortamındaki doğrudan deneyim ile birlikte, fikir liderlerini, yöneticileri, dernek sistemlerinin temsilcilerini, şirketleri, organizasyonları ve kurumları içerecek olan projenin özellikleridir. genç katılımcılar, üst düzey becerilere sahip bir yol ile gelecekteki eylem kapsamları hakkında daha iyi bilgi ve ilham alacakları rol modeller.

Önümüzdeki Eylül ayında ilk eğitim aşamasıyla başlayacak olan girişim, sürdürülebilirlikten dijitalleşmeye ve yeni çalışma biçimlerine kadar sürmekte olan büyük dönüşümlere odaklanacak.. Toplam altı ay süren eğitim kursu şunları içerir: yüz yüze dersler (orta ve kuzey İtalya’da dağıtılan yerlerde yatılı modda) ve çevrimiçi dersler; inovasyonun en önemli yerlerinde ve kurumlarda çalışma gezileri (ulusal ve Avrupa); iş ortamında doğrudan deneyim (en az 2 ay), oryantasyon ve profesyonel fırsatlar açısından doğrudan geri bildirim ile öğrenilenleri denemek ve uygulamak.

D20Leader, ekonomi, STEM veya projenin amaçlarıyla tutarlı diğer uzmanlık alanlarında temel bir geçmişe sahip, 21 ila 27 yaşları arasındaki 20 genç mezunu hak ediyor. Adaylar aşağıdaki gereksinimleri karşılamalıdır: Halihazırda alınmış veya 31 Aralık 2023’e kadar tamamlanacak olan Lisans derecesi ve birinci seviye Yüksek Lisans; 31 Aralık 2023 tarihine kadar lisans ve yüksek lisans derecesi; Yüksek lisans derecesi veya tek aşamalı derece. Yukarıda belirtilenler dışında elde edilen diğer tüm nitelikler duyuruda belirtilen şartlara uygundur.

Öngörülen akademik alanlar şunlardır: Matematik ve Bilgisayar Bilimleri; Fiziksel bilimler; kimya bilimleri; Biyolojik bilim; İnşaat, endüstri ve bilgi mühendisliği; Pedagojik ve psikolojik bilimler; Hukuk bilimleri; Ekonomi ve İstatistik; Siyasal ve sosyal bilimler. Seçim kriterleri ve yöntemleri, adayların sadece temel hazırlığını değil, aynı zamanda kişisel özelliklerini ve motivasyonunu da test edecek şekilde tasarlanmıştır. Fondirigenti, çalışma gezileriyle ilgili konaklama ve ulaşımla ilgili olanlar da dahil olmak üzere, eğitim kursunun tüm masraflarını karşılayacaktır.