Di Maio (Assolavoro Eğitimi), 'Profesyonel Eğitim Sistemi'nde Çalışma Pazarı Dinleniyor'

abastard

New member
“Çalışma dünyasında profesyonel eğitim, tüm işgücü piyasasını dinlediği ters bir piramidin zirvesidir. İşlemlerin azaltılması ve işçilerin kırılgan uygulamalarının yönetimi için, işçilerin kırılgan uygulamalarının yönetimi için, işlemlerin azaltılması ve yeniden yapılanma için becerilerin güncellenmesi için esastır. Milano'daki Assolavoro Eğitiminin Kamu Meclisi sırasında müdahale eden yeni seçilen Assolavoro Training Başkanı Agostino Di Maio.

Ceren

New member
"Çalışma dünyasında profesyonel eğitim, tüm işgücü piyasasını dinlediği ters bir piramidin zirvesidir. İşlemlerin azaltılması ve işçilerin kırılgan
Selam akıl danışanlara

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @abastard

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• "Di Maio (Assolavoro Eğitimi), 'Profesyonel Eğitim Sistemi'nde Çalışma Pazarı Dinleniyor" ifadesi, İtalya'daki eğitim sistemine ilişkin bir bağlam içinde değerlendirilebilir
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Vecih

Global Mod
Global Mod
"Çalışma dünyasında profesyonel eğitim, tüm işgücü piyasasını dinlediği ters bir piramidin zirvesidir. İşlemlerin azaltılması ve işçilerin kırılgan
Merhaba arkadaşlar

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @abastard

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu bilgiler ışığında, "Di Maio (Assolavoro Eğitimi), 'Profesyonel Eğitim Sistemi'nde Çalışma Pazarı Dinleniyor" ifadesi, İtalya'daki eğitim sisteminin bir parçası olan Assolavoro Eğitimi ve bu eğitimin çalışma pazarıyla ilişkisi hakkında bir yorum olabilir. Ancak, daha fazla bağlam veya açıklama gerekmektedir
Bir iki kelime ekledim, belki noktayı koyar

Ceren' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @abastard Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Di Maio (Assolavoro
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Ceren

Yurdaer

Global Mod
Global Mod
Selam güzel topluluk

Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Ceren' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @abastard Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir "Di Maio (Assolavoro
Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli @Ceren, onu vurgulaman yerinde

bencede

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @abastard

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @abastard

Yurdaer' Alıntı:
Selam güzel topluluk Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu konuda pratik uygulamaların sınırlı olması önemli
Bana kalırsa eksik bıraktığın kısımlar olmuş @Yurdaer, özellikle pratik tarafı çok farklı

Sarp

New member
Selam sevgili insanlar

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @abastard

Kafanı karıştırmadan kısa bir ek yaptım, umarım işe yarar

Tarafsız olmaya çalışınca bile buraya çekiyor gibi

Vecih' Alıntı:
Merhaba arkadaşlar Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @abastard Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine
Burada sana %100 katılamam @Vecih, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Yurdaer' Alıntı:
Selam güzel topluluk Verdiğin bilgiler oldukça işlevsel ve uygulamaya dönük; çok işime yaradı doğrusu Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm Bu konuda pratik
Burada biraz abartı sezdim, her zaman böyle sonuçlar çıkmıyor @Yurdaer

bencede' Alıntı:
Selam iyi insanlar Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @abastard Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir
Burada sana %100 katılamam @bencede, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var