Diego Good Reconfirmed Cassa Surveyors Başkanı

abastard

New member
Cassa Surveyors'un Yönetim Kurulu, bugün Roma'daki Palazzo Corrodi'deki Cassa merkezinde toplantı yapan Diego Buono'yu Cassa Surva başkanı olarak yeniden teyit etti. Bu, 2029 yılına kadar geçerli olacak Diego Buono için ardışık üçüncü görev. Aynı oturumda Başkan Yardımcısı Renato Ferrari yeniden seçildi.

Bugün, Meclis üyeleri Francesca Moolo, Gianni Bruni ve Ilario Tesio tarafından cumhurbaşkanı ve başkan yardımcısı tarafından bestelenen yönetici cunta üyeleri de seçiliyor. Diego Buono, 1994'ten beri Napoli Sörveyörlerinin profesyonel kaydında kaydedildi. Yıllar boyunca çok sayıda önemli pozisyonda bulundu: 2007'den 2017'ye kadar Napoli Eyaleti Sörveyörler Koleji ve Lisansüstü Sörveyörler Başkanı; 2010 yılından bu yana, 2014'ten 2017'ye kadar, 2017'den 2020'ye başkanlık yaptığı ve bugün hala ofiste olan İtalyan Surveyor Vakfı Başkan Yardımcısı pozisyonunu destekleyerek İtalyan Emekli Serbest Teşvik ve Yardım Cassa Başkan Yardımcısı olarak görev yapmaktadır. 2013'ten 2017'ye kadar, 2019'dan bu yana Quaestio Holding SA ve Quaestio Capital Management SGR SPA yönetim kurulunun bir üyesiydi.

Diego Buono, “Cassa sörveyörlerinin yönetiminde onaylandığım için gurur duyuyorum” diyor. “It is an assignment of absolute responsibility that I add with determination and spirit of service, to ensure ever greater support for members and the strengthening of services looking at the sustainability of the entity. In a historical moment in which the surveyor plays an increasingly strategic role in the ecological transition, urban regeneration and sustainable development of the country, our commitment will be aimed at further strengthening the welfare system of the category, making it more and more sustainable, inclusive, To the real needs Profesyoneller, “diye bitiriyor.