doğrudan satış için, ciro ve çalışanlar büyüyor, %87’si kadın

abastard

New member
Yaklaşık 4 milyar toplam cirosu ve yaklaşık 550.000 çalışanı ile mükemmel bir sağlığa sahip İtalyan ekonomisinin önemli bir sektörü. İş ile müşteri arasındaki doğrudan ilişkiyi güçlü noktası haline getiren ve sektördeki 300’den fazla şirket ile 29 dünya arasındaki etkileşim kanallarını zenginleştirmek ve pekiştirmek için dijital devrimden yararlanan bir model olan doğrudan konut satışının kilit rakamları bunlar. Bel Paese’de bu satın alma yöntemini kullanan milyonlarca müşteri.

Bu konu, 2022’de üye cirosu %3,4 artarak 1,54 milyara ulaşan ve çalışan sayısı %3,6 artarak yaklaşık 150 olan Confcommercio üyesi, sektörün en büyük markası Univendita’nın son hissedarlar toplantısında tartışıldı. bin, kadın bileşen toplamın %86,9’una ulaşıyor.

Söz konusu ürün sektörleri arasında gelirlerin %45’ini ev için dayanıklı tüketim malları, %26’sını gıda ürünleri, %17’sini kozmetik ve vücut bakım ürünleri ve %7’sini evsel tüketim malları oluştururken, diğer mal ve hizmetlerde hızlı bir büyüme var. Örneğin, toplam pazarın %4’ünü oluşturan.

“Sektörümüz, mesleğini ve yaşamını esneklik, özerklik ve yaratıcılıkla düzenlemek isteyenlere sürekli eğitim ve kariyer fırsatları sunuyor. Bu nedenle – Univendita başkanı Ciro Sinatra’nın yorumunda bulunuyor – gençlerin her şeyden önce istihdamdan maaşlarından daha fazlasını istedikleri ve umutları, tatminleri hedefledikleri ‘büyük istifalar’ döneminde mükemmel bir ekonomik bağımsızlık şansını temsil ediyor. , özel ve çalışma alanları arasında uzlaşma.

“Etrafta duyulan bazı anlatıların aksine doğrudan satış sektörü ekonomimizin önemli bir parçasıdır ve devlet ve kurumlar bunu her zaman dikkate almalıdır. Geri çekilme hakkı konusunda yakın zamanda başlatılana benzer bir önlem, hayatımızı zorlaştırıyor ve bizi haksız yere cezalandırıyor, diğer düzenleyici riskler ise Avrupa ufkunda beliriyor: Platform çalışanları ve tüketici kredisi ile ilgili direktiflerden bahsediyorum”, diye açıklıyor Sinatra.

“Bu konuda -Sinatra- İtalya’nın zenginlik ve iş yaratan pek çok şirketin imtiyazlarını savunmak için güçlerini birleştirebileceğine güveniyoruz” diye bitiriyor.