Enpacl, Sergio Giorgini başkan seçildi: “Önceki Yönetim Kuruluyla devamlılık”

abastard

New member
“Bu görev çerçevesinde, önceki Başkan Visparelli'nin mükemmel bir şekilde yaptığı çalışmalarla Başbakan ile süreklilik içinde çalışacağız ve küçük stüdyolara da özellikle dikkat ederek kendimizi her şeyden önce profesyonel GSYİH'yi korumaya adayacağız. Aslında, Vergi reformu yoluyla, küçük stüdyoların profesyoneller arasındaki ortaklıklara devredilmesi veya dönüştürülmesinin mali tarafsızlık olasılığını da geliştirdiklerini hesaba katarak, rekabet edebilmek için önemli bir araç olduğunu giderek daha fazla kanıtlayacak bir seçim. giderek daha teknolojik ve giderek BT tabanlı bir pazar, bir şekilde yapay zekayla çalışmak zorunda kalacağız.” Böylece, Adnkronos/Labitalia ile birlikte Sergio Giorgini, Cassa'nın Yönetim Kurulu tarafından yapılan seçimde çalışma danışmanlarının refahı ve yardımından sorumlu ulusal kurum olan Enpacl'ın başkanı olarak seçilmesinin bugün oturum aralarında yer alıyor. Marco Bertucci başkan yardımcılığına seçildi. 2024-2028 dönemi için yönetim kurulunun diğer üyeleri ise Stefano Dalla Mutta, Doriano Destri, Antonio Lezzi, Adriana Regonesi ve Fabiola Via'dır.

Giorgini'ye göre, çalışma danışmanlarının “istatistiksel olarak da gösterildiği gibi, bütünün gücünün, kategorinin cirosunu ve GSYİH'sini şüphesiz arttırdığı daha güncel, daha fazla derlenmiş çalışmalara ihtiyaçları var”.

Sistemin uzun vadeli sürdürülebilirliğine dikkat edilmesi, görevin merkezinde yer alacaktır. “Yasa gereği 50 yıllık bir mali denge teknik bilançomuz zaten var, kategorinin, ancak her şeyden önce emeklilerin refahını iyileştirmeye yönelik stratejiler uygulamaya devam edeceğiz, çünkü bu bizim stratejimiz, misyonumuz. Bu nedenle Tüm çalışmalarımız bir yandan bireysel olarak profesyonellerin çalışmalarına girişlerini ve profesyonel sektörde kalıcılıklarını desteklemeyi hedefleyecek, diğer yandan da tekrar ediyorum, emeklilik sistemine asıl dikkati vereceğiz; Bizim asıl görevimiz”, diye tekrarlıyor Giorgini.

“Çalışma danışmanları – Giorgini'nin altını çiziyor – anayasal olarak ilgili konularla ilgileniyorlar, çünkü iş hukuku, sosyal güvenliğin korunması, refahın korunması hakkında konuşuyoruz. Dolayısıyla insanların günlük yaşamı. Ve kategorinin diğer organlarıyla gelecek de öyle ve her zaman da öyle olacak. Kompakt bir kategoriyiz, birleşik bir kategoriyiz ve belirli ayrıcalıklara ve becerilere uygun olarak, ancak dış faaliyetlerin ortak bir politikanın ve iyileştirmeyi amaçlayan bir politikanın sonucu olması için her zaman birlikte çalışacağız. ve istihdam danışmanlarının sürdürülebilirliği” diye bitiriyor.