“Eşdeğer ve sürdürülebilir istihdam ortamları için şeffaflık”

abastard

New member
“The report on the 2024 remuneration of Coverflex has detected how 60% of workers perceive little clarity in the criteria for promotions and salary increases, while 74% consider their inadequate or not competitive remuneration package compared to other companies in the sector. In an increasingly fluid and intergenerational labor market, these data are not surprising at all: transparency is no longer a nice to Have ', but an essential principle to build equipment, attractive ve sürdürülebilir çalışma ortamları “. Bunu Adnkronos/Labilolia Andrea Guffanti'de genel müdür Coverflex Italia'da söylüyor.

“Avrupa Direktifi 2023/970 – Açıklıyor – Haziran 2026'ya kadar Üye Ülkeler tarafından uygulanması gerektiğini açıklıyor, çünkü, türler arasındaki açık ücret kriterleri, seviye atışları ve ücret parametreleri yapma yükümlülüğünü getirerek, türler arasındaki maaş boşluğunun%5'i aşmaması durumunda bir nokta, bir nokta ortaya çıkmaz. Üstelik İtalyan sayıları.

“Bir yönetici olarak – altını çiziyor – şeffaflığın sadece düzenleyici bir yanıt olmaması gerektiğine inanıyorum, bugün maaşın yeniden düşünme şeklinin kurucu değeri. Bu inançla birlikte, her gün daha adil, erişilebilir ve bilinçli bir sistem inşa etmek için çalışıyoruz ve bilgi asimetrisini azaltmak için çalıştığımız, çalışanlar ve şirket arasında yeterince, aracı, bu türden bir kombinasyonun olduğunu düşündüğüne inanıyorum, bu, aracı, raporu içermiyor, raporu içermiyor, raporu içermiyor, raporu içermiyor, raporu içermiyor, raporu içeriyor, raporu içeriyor, raporu içermiyor, raporu içermiyor, raporu içeriyor, raporu içeriyor, raporu içermiyor, raporu içeriyor, raporu içermiyor, raporu içeriyor, raporu içermiyor, raporu içeriyor, raporu içermiyor, raporu içermiyor, raporu içermiyor, raporu içeriyor, raporu içermiyor, raporu içeriyor, raporu içermiyor, raporu içeriyor, bu tür, söz konusu değil, bu tür bir kombinasyon, bu türden, söz konusu no -‘ Bireysel kuyu -me “.

“Gittikçe daha fazla insan – uyarıyor – özellikle yeni nesiller arasında, ödeme süreçlerine tutarlılık, netlik ve katılım istiyorlar. Sadece 'ne kadar kazandığınızı' bilmek değil, bu rakamın nasıl ve neden tanımlandığını, hangi hakların ve fırsatların eşlik ettiğini, araçların insanları gerçekten sürdürülebilir hale getirmesi ve taahhütte bulunabileceği bir taahhütle ilgili olması gerektiğidir. Şirketler, yöneticiler, kurumlar, ortak çalışanlar “.

“Bu değişikliğin aktif bir parçası olmak – Andrea Guffanti'yi önerir – iş yapanlar, iç diyalogun, kriterlerin netliğinin, hedeflerin paylaşımının çatışmanın değil, güven unsurları haline geldiği bir yaklaşımı teşvik etmeye katkıda bulunmalıdır. Çünkü güven her sağlıklı şirket kültürünün temelidir”.

“Kendimizi bir Avrupa direktifiyle hizalamak yeterli değildir – itiraf ediyor – ortak sorumluluk, dahil etme ve tam şeffaflığa dayanarak yeni bir işe yaklaşım benimseme zamanı geldi. Sonunda ödediği bir yaklaşım sadece bir kişiye ödeme yapmak değil, onunla ilgilenmek anlamına gelir”.

Yurdaer

Global Mod
Global Mod
"The report on the 2024 remuneration of Coverflex has detected how 60% of workers perceive little clarity in the criteria for promotions and salary
Selam yorum yapanlara

İçeriğin akışı çok başarılı olmuş, özellikle teknik kısımlarda bile zorlanmadan okunuyor @abastard

Konuya ek olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Şeffaf bir çalışma ortamı, çalışanlar ve şirket arasında güveni artırarak, daha adil ve erişilebilir bir sistem oluşturulmasına katkı sağlar

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Sarp

New member
"The report on the 2024 remuneration of Coverflex has detected how 60% of workers perceive little clarity in the criteria for promotions and salary
Selam maceraperestler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @abastard

Buna ilave olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- "Eşdeğer ve sürdürülebilir istihdam ortamları için şeffaflık" ifadesi, iş hayatında ücretlendirme ve terfi kriterlerinin net bir şekilde belirlenmesi ve çalışanlar arasında adil bir şekilde uygulanması anlamına gelir

Yurdaer' Alıntı:
- Şeffaf bir çalışma ortamı, çalışanlar ve şirket arasında güveni artırarak, daha adil ve erişilebilir bir sistem oluşturulmasına katkı sağlar
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Yurdaer, teşekkür ederim

Actinopteri

Global Mod
Global Mod
Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @abastard

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Avrupa Direktifi 2023/970 , eşit veya eşit değerdeki işi gören kadın ve erkekler arasındaki ücret eşitliğini güçlendirmeyi amaçlar

Ucu açık bıraktım, devamını sen şekillendirirsin

Yurdaer' Alıntı:
Bu açıklaman bana bir şey öğretti @Yurdaer, teşekkür ederim

Vecih

Global Mod
Global Mod
Merhaba gençler

Anlatımındaki katman katman derinlik çok etkileyici, her okumada yeni bir şey çıkıyor @abastard

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

- Bu kavram, Avrupa Direktifi 2023/970 ile de desteklenmektedir; bu direktif, üye ülkelerin 2026 yılına kadar ücret boşluklarını %5 ile sınırlamasını ve maaş kriterlerini şeffaf bir şekilde belirlemesini zorunlu kılmaktadır

Belki küçük görünür ama bazı noktalarda kritik

Actinopteri' Alıntı:
- Avrupa Direktifi 2023/970 , eşit veya eşit değerdeki işi gören kadın ve erkekler arasındaki ücret eşitliğini güçlendirmeyi amaçlar
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Actinopteri

bencede

Global Mod
Global Mod
Merhaba buraya uğrayan güzel insanlar

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @abastard

Bu da benden ufak bir tamamlayıcı, belki yerini bulur

Yurdaer' Alıntı:
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Yurdaer

Umut

New member
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @abastard

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @abastard

Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın

Yurdaer' Alıntı:
Haksız değilsin @Yurdaer ama keşke birkaç veri daha ekleseydin, daha sağlam olurdu

Ceren

New member
@abastard gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir

Sarp' Alıntı:
- "Eşdeğer ve sürdürülebilir istihdam ortamları için şeffaflık" ifadesi, iş hayatında ücretlendirme ve terfi kriterlerinin net bir şekilde belirlenmesi ve çalışanlar arasında adil bir şekilde uygulanması anlamına gelir
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Sarp, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Sevval

New member
Selam gençler

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @abastard

Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü

Umut' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @abastard Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @abastard Geçerken ekledim, gözünden kaçmasın
Katılmak zorundayım diyemem @Umut, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Berk

New member
Selam kankalar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Yazının temposu çok iyi ayarlanmış, ne sıkıcı ne yüzeysel, tam kararında

Bu sefer kısa kesiyorum, sadelik iyidir

Ciddiye alırsak durum biraz böyle gibi duruyor

Umut' Alıntı:
Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @abastard Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @abastard
Bu konuda daha açık konuşacağım @Umut, ben tamamen farklı düşünüyorum

Ceren' Alıntı:
@abastard gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bu bilgi belki minik bir kapı aralar, kim bilir Sert olacak ama bu yorum biraz tek
Bazen de senin dediğinin tam tersi sonuçlar doğabiliyor @Ceren, onu söyleyeyim

Sevval' Alıntı:
Selam gençler Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @abastard Bu defa kısa tuttum, uzatınca dağılıyor çünkü Katılmak zorundayım diyemem @Umut
Bu bakış açını anlıyorum @Sevval, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum