Etjca, Andrea Conversi’nin yeni başkanı

abastard

New member
İtalya’nın en iyi on oyuncusu arasında yer alan bir iş bulma kurumu olan Etjca, Andrea Conversi’nin şirketin yeni başkanı olarak atandığını duyurdu. Yeminli mali müşavir, şirketin kurucu grubunun eski bir üyesi olan Andrea Conversi, Etjca’nın gelişimine ve başarısına bağlılık ve özveriyle katkıda bulunmuştur. Kanıtlanmış deneyimi sayesinde, şirketi her zaman farklı kılan değerleri – etik, profesyonellik ve güvenilirlik – yüksek operasyonel kapasite ile sinerji içinde koruyarak, kurumsal hedeflere ulaşmak için şirketi yeni bir aşamaya doğru yönlendirecektir. büyüme ve yenilikçilik hedefleri.

Yönetim kurulu ile sürekli diyalog halinde ve süreklilik adına Andrea Conversi, Etjca’nın referans pazardaki stratejik rolünü pekiştirmeyi amaçlayarak yönetim tarafından zaman içinde izlenen iyileştirme sürecine devam edecek ve her zaman üzerinde oluşan itibarını koruyacaktır. Etjca’yı güvenilir ve güvenilir bir ortak olarak tanıyan adaylar ve şirketlerle birlikte yirmi yıllık yüksek faaliyetler.

“Başından beri inandığım bu gerçeğe öncülük edebilmek benim için büyük bir onur. Büyümeye ve ilerlemeye herkesin aktif olarak katkıda bulunduğu, büyük başarılara imza attığımız insan ölçeğinde büyük bir ekibiz. Etjca başkanı Andrea Conversi, “Tarihimiz ve geleneğimiz, yeni hedeflere ulaşmak ve pazarda mükemmelliği sürdürmek için geleceğe yönelik çalışmalarımıza ilham verecek” dedi.

“Etjca, şirkete büyük bir tutkuyla liderlik ettiği yıllar boyunca yaptığı çalışmalar için önceki başkan, anketör Guido Crivellin’e teşekkür etmek istiyor. Önemli katkıları, Etjca’nın endüstri liderleri arasında konumlandırılmasında belirleyici bir rol oynadı”, altını çiz Bir not.

“Andrea Conversi’nin şirket yönetim kurulu ile birlikte stratejik uzmanlığı ve taahhüdü müşteriler, çalışanlar ve hissedarlar için değer yaratılmasında olumlu bir etkiye sahip olacak ve daha iyi bir hizmet sunmak için mevcut ilişkileri güçlendirecek” diye ekliyor.

“Hedef, sektörden gelen sürekli değişim sinyallerini kavramaya yönelik dikkat ve kararlılıkla, müşterileri ve işbirlikçileri ilerici, tutarlı ve güvenli bir şekilde yeni hedeflere doğru yönlendirmektir. Gelecek çoktan başladı ve Etjca faaliyet göstermeye hazır. yenilenmenin ve sürekliliğin adı” diye bitiriyor.