“Ev kazalarına karşı yeni iletişim kampanyası başlatıldı”

abastard

New member
Evin bakımını üstlenenleri ve aile bireylerini koruyan sigortanın yenilenmesinin sona ermesinden bir ay sonra İnail, kaza önleme kültürünün ev içinde de yaygınlaştırılması için yeni bir iletişim kampanyası başlatıyor. bugün 31 Ocak'a kadar radyo, televizyon, internet ve yazılı basında yayınlanacak. Ütülerin, blenderlerin, tencerelerin ve kimyasal deterjanların şüpheli rolünü üstlendiği polisiye filmlerin anlatı klişesi kullanılarak oluşturulan kampanya, bizi olağandışı şüphelilere güvenmemeye davet ediyor. Aslında beyaz eşya ve ev ürünleri, sıradan ve zararsız nesneler gibi görünseler de gerçekte hafife alınmaması gereken riskleri barındırmaktadır.

Bu nedenle, Devlet tarafından düşük gelirli aileler için ödenen yıllık 24 avroluk primin ödenmesi üzerine, alışkanlıkla, münhasıran ve münhasıran aileyi bir kazanın en ciddi sonuçlarına karşı koruyan Inail ev kazalarına karşı sigortaya abone olma veya bu sigortayı yenileme çağrısında bulunulmuştur. Evdeki işlerle ilgili ücretsiz fırsatlar. Avrupa'da ev işinin toplumsal değerini tanıyan ilk yasa olan 1999 tarihli 493 sayılı yasayla oluşturulan bu politika, 18 ila 67 yaş arasındaki ev kadınları ve ev hanımları için zorunludur. Yardımlar arasında, eşit veya daha fazla kalıcı iş göremezlik durumunda doğrudan yıllık gelir de bulunmaktadır. %16'dan fazla, kalıcı iş göremezlik ile sonuçlanan kazalar için şu anda 337,41 Euro'ya eşit olan tek seferlik yeniden değerli bir yardım: %6 ila %6 ile %15. ve sigortalının ölümü halinde hayatta kalanların yıllık geliri.

Evde meydana gelen ölümlü kazalar için, hayatta kalanlara veya cenaze masraflarını karşıladığını kanıtlayabilen herkese, şu anda 12.240,00 Euro tutarında bir defaya mahsus ödenek ve ilave bir defaya mahsus yardım sağlanmaktadır. . Ağır Kaza Mağdurları Fonu tarafından ödenmektedir. Ayrıca, durumu özellikle ciddi olan emekli maaşı sahipleri, sürekli kişisel yardım için aylık ödenek alma hakkına sahiptir.

Halihazırda sigortalı olanlar için, yılın başında Inail, özel elektronik hizmetlerde mevcut olan poliçenin yenilenmesi için gerekli PagoPA ödeme bildirimini yapar. Ödemenin 31 Ocak tarihine kadar yapılması durumunda teminat 1 Ocak'tan itibaren, prim ödemesinde gecikme olması durumunda ise ödemeyi takip eden günden itibaren başlar. Enstitünün portalında bulunan ve Spid, Cie veya Cns kimlik bilgileri ile kimlik doğrulaması yapıldıktan sonra erişilebilen özel çevrimiçi hizmet aracılığıyla yıl boyunca yeni kayıtlar yapılabilir. Bu durumda da teminat ödemeyi takip eden günden itibaren aktif hale gelir. Daha detaylı bilgi için genel bilgilerin özetlendiği broşüre ve sigortanın tam açıklaması ile ev kazalarının önlenmesine yönelik bölümün yer aldığı kitapçığa da başvurabilirsiniz.

Bu iletişim, alıcıya İnail tarafından veya onun adına iletilir ve içerdiği tüm bilgiler yalnızca alıcıya yöneliktir. Mesaj, ekleriyle birlikte özel, gizli, yasal hükümler gereği gizli veya hiçbir şekilde açıklanamayacak bilgiler içerebilir.

Bu nedenle, her türlü izinsiz kullanım, revizyon, dağıtım veya dağıtım yasaklanmış ve yasal olarak cezalandırılabilir kabul edilmelidir. Bu mesajın yanlışlıkla alınması halinde, alıcının bu mesajı veya herhangi bir kısmını okuma, yazdırma, saklama, kopyalama veya yayma yetkisi yoktur. Bu durumda, mesajı derhal silmeniz ve yanlış alındı bilgisini gönderene yazılı bir yanıt şeklinde derhal bildirmeniz rica olunur.