Federconfidi, Rosario Caputo önümüzdeki üç yıl için başkan olarak onaylandı

abastard

New member
Federconfidi meclisi bugün Roma’da, viale dell’Astronomia’daki Confindustria genel merkezinde gerçekleştirildi ve bu toplantıda yeni yönetim konseyinin 9 üyesi 2023-2026 üç yıllık dönemi için seçildi ve bu üyeler de görevi sona eren başkan Rosario Caputo’yu onayladı. Confindustria bölgesindeki on altı Confidi’yi bir araya getiren Federasyonun başında. Yeni görev süresi boyunca Başkan Caputo’yu destekleyecek yönetim kurulu şu isimlerden oluşuyor: başkan yardımcıları: Giancarlo Abete (Fidimpresa Italia) ve Carlo Crosara (Neafidi); yönetmenler: Pietro Carboni (Confidi Centro Nord); Achille Carlini (Confidi Sardinya); Riccardo Colombo (Banco Bpm); Nicola Didonna (Fidit); Paolo Parini (Fidi Liguria Ağı) ve Antonino Salerno (Fidimed).

Teknik komite şunlardan oluşur: Felice Iorio (Ga.Fi.); Nicola Pastorello (Cofai); Alessandro Tronci (Confidi Sardinya). Federconfidi başkanı Rosario Caputo, “Meclise ve yönetim kuruluna şimdiye kadar yapılan çalışmaları takdir ettikleri ve önümüzdeki üç yıl boyunca aşağıda imzası olanlara olan güvenimi tazeledikleri için teşekkür ediyorum” dedi. 2020’den bugüne, genel olarak ekonomi ve özel olarak sistemimiz için, pandemi ile Rusya ile Ukrayna arasındaki çatışma arasında çok zor üç yıl geçirdik ve işlerimizin yanında nasıl duracağımızı bildiğimizi gösterdik, onlara eşlik ettik ve destek olduk. krediye erişimde onları Federasyonumuz, bir yandan paydaşlara karşı temsilinin daha fazla konsolidasyonu olarak birleşme çağrısında bulunurken, aynı zamanda Assoconfidi ile birlikte sektörün mevcut düzenleyici çerçevesinin hızlı bir şekilde gözden geçirilmesi çağrısında bulunuyor.”

“Bu nedenle – Caputo, yolculuğun üstlenildiğini ve yalnızca üniter ve geniş çapta paylaşılan bir teklifin bazı ve meşru farklılıkları dikkate alan yeni bir çerçeve yasanın çıkarılmasını hızlı bir şekilde garanti edebileceğinin bilinciyle birlikte ilerlememiz gerektiği sonucuna varıyor. adres”.