Federmanager: Valter Quercioli başkan olacak

abastard

New member
Baker Hughes – Nuovo Pignone'nin yöneticisi Valter Quercioli, Federmanager'ın yeni seçilen ulusal başkanıdır. Bugün Roma'da toplanan Kongre tarafından oylanan ve 2024-2027 üç yıllık dönem pozisyonlarını yenilemek için seçmenlerin% 97'si ile tam bir fikir birliği elde etti. Cellnex Italia Genel Danışmanı Gherardo Zei, başkan yardımcısı olarak atandı ve Gruppo Fami Spa CEO'su Fabio Vivian, hazine olarak yeniden onaylandı. Federasyonun eski başkan yardımcısı olan 1963 doğumlu Florentine Quercioli, görevi 2015'ten bu yana görevde olan görevden ayrılan başkan Stefano Cuzzilla'dan alıyor.

Yeni başkan Valter Quercioli, “Tüm Kongre'ye, bize gösterilen güven ve bizi şimdi ile önümüzdeki üç yıl arasında taahhüt edecek programı paylaştığı için teşekkür etmek istiyorum” dedi. “Kadınlara ve gençlere özel önem vererek, hem hizmette olan hem de emekli olan sektör yöneticilerine somut cevaplar sunmayı planlıyorum. Bu Federasyon, giderek daha çağdaş hale gelen ve şirketlerin ihtiyaçlarına cevap veren endüstriyel ilişkiler politikasını sürdürecek. ve yöneticilerinin her gün yeni sürprizlerle dolu bir ortamda, bu nedenle kurumlara ve politikaya yönelik eşitlik taleplerinde proaktif ve kararlı bir sosyal ortak olarak rolümüzü güçlendirmemizin önemli olduğuna inanıyorum” diye altını çiziyor.

Kamu ve özel sektör yöneticilerini temsil eden kuruluşları bir araya getiren Konfederasyon Cida'nın Başkanı Stefano Cuzzilla, şunları söylüyor: “Son yıllarda birlikte çalıştığım, yönetim becerileri ve katkılarından dolayı takdir ettiğim yeni başkanı tebrik ediyorum. – Federmanager sistemi hakkında derinlemesine bilgi birikimine sahip olan ekibiyle birlikte, Organizasyonun endüstriyel ilişkiler ve kurumsal, politik ve sosyal tartışma alanındaki rolünü güçlendirerek İtalyan yönetimini geliştirme yolunda ilerleyeceğinden eminim.” O sonucuna varıyor.