Futurely, eğitim yeniliği ve fırsatlar arasında 35'in altında festival köprüsü için

abastard

New member
İlk baskının başarısından sonra, gençleri merkezde 35 yaşın altına odaklayan festival, eğitim, yenilik ve mesleki fırsatlar arasında bir köprü oluşturuyor. Randevu, 13 Mayıs 2025'te Kutsal Kalp Katolik Üniversitesi Milan ofisinde planlanıyor ve bu vesileyle, geleceklerini inşa etmek isteyen binden fazla erkek ve kız için karşılaştırmanın ve büyümenin atıcı kalbi olacak. Etkinliğin sponsorluğunda Milano Belediyesi. Future 2025, ilham verici konuşma, etkileşimli paneller ve sürükleyici deneyimler içeren bir formatla dinamik ve ilgi çekici bir etkinlik olacak. Tartışmanın merkezinde, 2030 gündemi için onurlu çalışma, finansal eğitim, cinsiyet eşitliği, sürdürülebilirlik ve sağlık gibi önemli konular olacaktır. Amaç, küresel zorluklarla yüzleşmek ve daha adil ve sürdürülebilir bir gelecek oluşturmak için genç somut araçlar sunmaktır. Geleceğin ikinci baskısı, eğitim teklifinin mükemmelliği ve öğrencilerin kişisel ve mesleki büyümesine olan bağlılığı ile tanınan, Ulusal ve Uluslararası Referans Üniversitesi Katolik Kalp Katolik Üniversitesi ile prestijli işbirliği sayesinde güçleniyor.

Katolik Üniversitesi, yeni nesilleri yönlendirmeyi ve eğitmeyi amaçlayan bir etkinlik için ideal işbirliği olarak doğrulanmıştır: Milanese Üniversitesi, uzun akademik geleneği ve yenilikçi öğretim yaklaşımı ile öğrenciler, öğretmenler, şirketler ve kurumlar arasında karşılaştırma için bir alan haline gelir. Gelecekle işbirliği, tam olarak gençleri aktif olarak dahil etme, onlara somut girişimlere katılma ve gelecek için temel temalar hakkındaki bakış açılarını ifade etme fırsatı sunmaktan doğdu. Festival sırasında, Katolik Üniversitesi'nin sınıfları ve alanları, katılımcıların sektördeki önde gelen şirketlerle ve eğitim ve yenilik dünyasından önemli rakamlarla doğrudan temas kurmasına izin verecek atölyeler ve ağ anları tarafından canlandırılacaktır. İlk baskıya gelince, etkinlik, isimlerin önümüzdeki birkaç hafta içinde açıklanacağı iyi bilinen ulusal ve uluslararası yeteneklerle tartışmalar ve canlı performanslarla zenginleştirilecek.

Programın tamamı resmi Futuramentefestival.it web sitesinde yayınlanacaktır. Oyunlaştırmayı eğitim yollarına entegre eden Ithaca (FMTS Grubu Grubu öncüsü VR/AR ve karışık gerçeklik izleyicileri ve simülatörleri) tarafından tasarlanan yenilikçi format olan Metversiadi'nin ikinci baskısına özel bir alan adanmıştır. Metversiadi, İtalyan lise öğrencilerinin ekiplerini içeren doğa bilimleri, grafikler ve İngilizce hakkında deneyimsel bir zorluk sunacak. Kazanan takımlar, Meta Quest 3S, AirPods Max ve Smartwatch görüntüleri de dahil olmak üzere büyük değerli primler kazanacak. Katılmak için okullar, son öğretim yılından ithalın Ithaca web sitesi aracılığıyla iki öğrenciden oluşan bir ekibi kaydetebilecek. Ulusal ve uluslararası bir etkinlik geleceği, 22 Nisan'da Dünya Dünya Günü vesilesiyle, #OnePeopleOneplanet Maratonu'nun içinde, canlı yayınlarda, 'en önemlisi geleceği hatırlıyorum' sırasında sunulacak.

Etkinlik, Giffoni Innovation Hub ile işbirliği içinde ve İtalyan üniversitelerinin rektörlerinin konferansı ile, Eğitim ve Başarı Bakanlığı'nın gözetimi altında düzenlenmiştir. Etkinliğin kahramanları arasında, gençleri dijital ve ekolojik dönemin zorlukları için en uygun eğitim kurslarına yönlendirmek amacıyla uzmanlar, yenilikçi girişimciler ve en iyi İtalyan üniversitelerinin zirvesi olacak. Gençlerin geleceği için eşsiz bir fırsat sadece bir olay değil, aynı zamanda gerçek bir büyüme ve oryantasyon platformudur.

Panel, atölyeler ve şirketler ve profesyonellerle doğrudan toplantılar aracılığıyla katılımcılar, pratik beceriler edinme, yeni kariyer fırsatları keşfetme ve profesyonel gelecekleri için stratejik bir iletişim ağı geliştirme fırsatına sahip olacaklar. Alaka düzeyi, özellikle Ureport Italia platformu aracılığıyla bir anket oluşturacak olan UNICEF sayesinde, öğrencilerin zihinsel kuyusunun önemli bir yönünü derinleştirmek ve okul baskısının nasıl daha iyi yönetileceği konusunda bir karşılaştırmaya başlamak için gençlere yönelik bir ankete sahiptir.

'Gelecek gençlerin elinde', bu geleceğin mesajı. Festival, yeni nesillerin şirketlerle buluşabileceği, yeni fırsatlar keşfedebileceği ve daha iyi bir yarın inşa etmek için becerilerini tehlikeye atabileceği bir yer olan bir büyüme ve ilham alanı olacak şekilde tasarlanmıştır. Etkinlik, www. Futuramentefestival.it.