“Talep ve iş arzı arasındaki yanlış hizalama artık yapısaldır ve özel denetim hizmetleri de dahil olmak üzere mevcut hizmet piyasasını karakterize etmektedir”. İtalyan Özel Denetim ve Güven Hizmetleri Derneği ANIVP Başkan Yardımcısı Giulio Gravina budur. Diyerek şöyle devam etti: “Özel denetim şirketlerinin büyümesi ve şirketlerin ve vatandaşların güvenlik talebine yanıt üzerine düşünceleri olan bu kritiklik, Gravina'ya devam ediyor – özel denetim gibi bazı sektörlerde gece ve tatillerde çalışma vardiyaları ile karakterize ediliyor.”
“Sektör temsilinin tarihi markası olan ANIVP, aynı zamanda, işçiler için özel ek tedavinin turist, alıcı ve termal sektörü için olduğu gibi, GPG'nin niteliği ile, gece işine katılan ve tatillerde olağanüstü gerçekleştiren – özel denetime genişlemeyi öneriyor” – Gravina.
ATECO 80.1 koduna (özel denetim hizmetleri) kıyasla ISTAT verilerine göre özel gözetim sektörü (silahlı ve silahsız hizmetler), 77.369 çalışan için 1.189 şirkete ve 4 milyar Euro'nun biraz üzerinde bir ciro (veriler 2022'ye güncellendi).
“Sektör temsilinin tarihi markası olan ANIVP, aynı zamanda, işçiler için özel ek tedavinin turist, alıcı ve termal sektörü için olduğu gibi, GPG'nin niteliği ile, gece işine katılan ve tatillerde olağanüstü gerçekleştiren – özel denetime genişlemeyi öneriyor” – Gravina.
ATECO 80.1 koduna (özel denetim hizmetleri) kıyasla ISTAT verilerine göre özel gözetim sektörü (silahlı ve silahsız hizmetler), 77.369 çalışan için 1.189 şirkete ve 4 milyar Euro'nun biraz üzerinde bir ciro (veriler 2022'ye güncellendi).