“Göç söz konusu olduğunda, bence nitelikli entegrasyon mümkün ve arzu edilir. Dolayısıyla bugün nerede üretim dokusuna dair bir talep veya ihtiyaç kaydediyorsak, bu anlamda, eğer nitelikli insan gücü eksikliği varsa, bunun önünü kesip, net ve düzenli bir şekilde üretim dokusuna entegre ediyoruz”. INPS başkanı Gabriele Fava, 'Emeklilik maaşlarının derinleştirilmesi ve teşvik edilmesi, çocuk cezaları, cinsiyetler arası ücret farkı' başlıklı panelde göç konusunda şunları söyledi: Cinsiyetler ve nesiller arasında yeni bir ittifak mümkün mü? dokuzuncu İtalyanca baskısının bağlamı Elle Active! 2024 'Aktif kadınlar forumu, daha iyi çalışmanın 101 yolu', 9-10 Kasım tarihleri arasında Milano'daki Università Cattolica del Sacro Cuore'de düzenlenen iki günlük etkinlik, İşyerinde eşit toplumsal cinsiyet fırsatları ve çeşitlilik lehinde aktif bir yaklaşıma sahip olmak ve kendini adamış olmak isteyen herkese alan: farklı kuşaklardan ve deneyimlerden gelen, tutum ve davranışlarıyla basmakalıp düşüncelerin yayılmasını destekleyebilecek veya bunlara karşı koyabilecek kadın ve erkekler. kadınsı ve erkeksi vizyonlar.
“Düzenli çalışmayı teşvik etmek ve düzensiz çalışmaya karşı çıkmak gerekiyor. Bu açıdan INPS ön planda ve bu amaçla ben şahsen, sağlıklı iş yapmak isteyen şirketlere yönelik daha olgun, sadece baskıcı değil, işbirlikçi yeni bir denetim anlayışını tanıtıyorum” diye bitiriyor.
“Düzenli çalışmayı teşvik etmek ve düzensiz çalışmaya karşı çıkmak gerekiyor. Bu açıdan INPS ön planda ve bu amaçla ben şahsen, sağlıklı iş yapmak isteyen şirketlere yönelik daha olgun, sadece baskıcı değil, işbirlikçi yeni bir denetim anlayışını tanıtıyorum” diye bitiriyor.