Finnair, Geoffrey Carrage'ın Güney Avrupa'nın yeni bölge müdürü olarak atandığını ve İtalya, İspanya ve Fransa gibi kilit pazarlarda doğrudan sorumlulukla atandığını duyurdu. Paris merkezli Carrage, şirket için stratejik olarak kabul edilen bir alanda markanın ticari ve geliştirme stratejilerini yönlendirecektir. Karar, yakın zamanda Finnair Genel Müdürü'ne terfi eden Javier Roig'e gerçekleşir. Carrage, Agean Havayolları, Qantas Airways ve Kore Hava Hatları gibi uluslararası şirketlerde sorumluluk rollerini üstlenen hava taşımacılığı sektöründe uzun deneyime sahiptir. 2011 yılında ESCAET AIX-EN-Provence'da Turizm Yönetimi MBA ile mezun oldu, eğlence turizmi, dağıtım kanallarının sayısallaştırılması ve NDC (yeni dağıtım kabiliyeti) modeli gibi çeşitli alanlarda şirketler ve seyahat kurumları arasındaki ticari ilişkilerin evrimine katkıda bulundu. Profili, stratejik bir vizyonu Avrupa pazarlarının sağlam bir operasyonel bilgisiyle birleştirerek Finnair'in bölgedeki varlığını güçlendirmeyi önemli bir kaynak haline getiriyor.
“Sektörümüzde ikonik bir havayolu ve saygı duyulan Finnair'e katılmaktan heyecan duyuyorum, her zaman mükemmelliğe yönelmiş ve otantik kimliğine ve Fin geleneğine derinlemesine bağlantılı,” dedi Finnair'in Güney Avrupa Bölge Müdürü Geoffrey Carrage: “Ayrıca Finnair ile kişisel bir bağ var: Bu şirketle ilgili olarak kişisel bir bağ kurdum. Helsinki merkezimiz aracılığıyla Finlandiya ve ötesindeki geniş destinasyon ağımıza ayrıcalıklı İtalyan gezginler sunun.
Daha önce genel müdür Avrupa ve şu anda Finnair genel müdürü Javier Roig Sanchez, “Geoffrey'i Güney Avrupa'nın halefim olarak karşılamaktan memnuniyet duyuyorum. Eminim, önümüzdeki birkaç gün içinde, bu alandaki varlığımızın büyümesine katkıda bulunarak, bu alandaki varlığımızın büyümesine katkıda bulunabilecek.
“Sektörümüzde ikonik bir havayolu ve saygı duyulan Finnair'e katılmaktan heyecan duyuyorum, her zaman mükemmelliğe yönelmiş ve otantik kimliğine ve Fin geleneğine derinlemesine bağlantılı,” dedi Finnair'in Güney Avrupa Bölge Müdürü Geoffrey Carrage: “Ayrıca Finnair ile kişisel bir bağ var: Bu şirketle ilgili olarak kişisel bir bağ kurdum. Helsinki merkezimiz aracılığıyla Finlandiya ve ötesindeki geniş destinasyon ağımıza ayrıcalıklı İtalyan gezginler sunun.
Daha önce genel müdür Avrupa ve şu anda Finnair genel müdürü Javier Roig Sanchez, “Geoffrey'i Güney Avrupa'nın halefim olarak karşılamaktan memnuniyet duyuyorum. Eminim, önümüzdeki birkaç gün içinde, bu alandaki varlığımızın büyümesine katkıda bulunarak, bu alandaki varlığımızın büyümesine katkıda bulunabilecek.