IEG başkanı Lorenzo Cagnoni 84 yaşında hayatını kaybetti

abastard

New member
Ieg’in başkanı Lorenzo Cagnoni 84 yaşında hayatını kaybetti. Ieg Italian Exhibition Group’un sosyal profillerinde “Teşekkür ederim başkan” yorumu yapılıyor.

Lorenzo Cagnoni, 1939 yılında yaşadığı Rimini’de doğdu. Klasik öğreniminin ardından kurumsal nitelikte pozisyonlar elde etti ve aynı zamanda kendisini turizm sektöründeki yönetim ve girişimcilik faaliyetlerine adadı, önemli otel yapılarına liderlik etti. ve endüstriyel hizmet tesisleri. 1966’dan 1983’e kadar Rimini Belediyesi’nin Eğitim Hizmetleri, Sağlık, Finans ve Bütçe ve Ekonomik Faaliyetlerden sorumlu meclis üyesi olarak görev yaptı ve 1983’ten 1989’a kadar belediye başkan yardımcısı olarak görev yaptı. Aynı zamanda, 1981 yılında Rimini Havalimanı’nda yer hizmetlerini yöneten Aeroport Services Company Aeradria’nın başkanlığına ve 1992 yılında Centro Agroalimentare SpA’nın başkanlığına atandı. Kongre organizasyonunun önde gelen şirketlerinden Rimini Riviera Kongre Bürosu’nun eski başkanı olan Cagnoni, 1995 yılında başkanlığını üstlendiği Rimini Fiera Özerk Kuruluşu’nun 1992 yılından bu yana yönetim kurulu üyesidir. Vücudun anonim şirkete geçmesiyle birlikte Rimini Fiera SpA’nın başkanlığına atandı.

Rimini Fiera, başkanlığı altında 2001 yılında Hamburg Gmp tarafından tasarlanan yeni bir sergi merkezi satın aldı: olağanüstü yapısal ve mimari değere sahip bir çalışma, müthiş bir iş aracı. Ve 2011’de İtalya’da sıfırdan inşa edilen en büyüğü olan yeni bir konferans merkezi. Yeni ürünlerin sürekli piyasaya sürülmesi, yatırımlar, satın almalar ve bağlı şirketlerin rasyonalizasyonuyla Cagnoni, İtalya’nın en iyi oyuncularından biri haline gelen ve uluslararası pazarlarda aktif olan Rimini Fiera’nın konumlandırılmasında bir dönüm noktası oluşturuyor. Lorenzo Cagnoni, 1999’dan 2015’e kadar aynı zamanda uluslararası ticaret fuarı organizatörlerinin dünya birliği olan Ufi’nin Yönetim Kurulu üyesiydi ve 2001’den beri İtalyan ticaret fuarı ve sergi derneği Aefi’nin başkan yardımcılığını yapıyordu. Cagnoni, 1 Kasım 2016’dan bu yana, Rimini Fiera ile Fiera di Vicenza’nın birleşmesinden doğan İtalyan Exhibition Group Spa şirketinin başkanlığını yürütmektedir.

Cagnoni, kendisini İtalyan sergilerinin “dönüm noktası” olarak tanımlayan İtalyan Sergi ve Fuarlar Birliği Yönetim Kurulu, Aefi başkanı Maurizio Danese ve genel sekreter Loredana Sarti tarafından anıldı. “Cagnoni – Aefi’nin altını çiziyor – sergi sektöründeki neredeyse 30 yıllık faaliyeti, Made in Italy’nin dünyada gelişmesi için temel olan bir sektörün, yani sergi sisteminin büyümesinin belirlenmesine katkıda bulunmuştur”.

“Yirmi yıldan fazla bir süredir Birliğin başkan yardımcılığını yapıyor, sonuna kadar sektör yöneticileri için bir ilham kaynağıydı, inovasyonda ve İtalyan ticaret fuarı işinde öncü bir rol oynuyordu. Şimdi her şeyden önce düşünceler değişiyor. ayrıca ailesine, eşine ve iki kızına da” diye ekliyor son olarak Dernek.