Bir aile şirketini yönetirken yapılmaması gereken ilk hata, “'kendinizden sonrasını' düşünmemek, bunu artık çocuklarım bile anlamaya başladı”. O söyledi Marco Taccani GilardoniGilardoni spa'nın başkanı ve CEO'su, Lecco'daki Ticaret Odası genel merkezinde düzenlenen Aile işletmeleri forumunda konuştu ve ailesinin ve şirketinin hikayesini anlattı. Taccani Gilardoni şunu ekliyor: “Başkanı ve CEO'su olduğum şirketin 75 yıllık bir geçmişi var. Biz üçüncü nesildeyiz ve dördüncü nesil de şirkette zaten mevcut. '87'de annem şirketin yönetimini devraldı. Daha sonra, kadın ve şirket yöneticisi olmanın hiç de kolay olmadığı bir dönemde, Emek Şövalyesi ödülüne layık görüldü. Ancak yaş önemlidir; girişimciler artık 'geçerli' olmadıklarını nasıl anlayacaklarını bildiklerini sanırlar ama gerçekte bunu yapmak zor bir şeydir. Mesela anneme, kimse farkına varmamasına rağmen Alzheimer hastalığı teşhisi konuldu. Daha sonra iki ortaktan biri anneme dava açmaya karar verdi, çünkü artık hastalık tam anlamıyla yayılmasa da bir şeylerin ters gittiği açıktı.”
Taccani Gilardoni, “Mahkeme tarafından adli yönetici olarak atanmak gibi bir şansa ve aynı zamanda talihsizliğe de sahiptim” diye açıklıyor: Bu noktada annem artık şirkete katılamamıştı ama o hâlâ benim annemdi. Bu yüzden meslektaşlarımla bile yönetilmesi çok zor bir psikolojik durumla karşılaştım. Aile katılımı önemliydi ve bu konuları aileye taşımak bizi güçlendirdi. “Hemen çok yetkin dış yöneticilere çok fazla yetki vermeyi seçtim ve belirli bir süre için ailenin şirketteki tek temsilcisiydim – kendisi belirtiyor – ailenin hissedar olduğu bağımsız bir yapı yaratmak istedim Yıllardır koruduğu ahlak anlayışını daha da ileri taşımıştır. Gilardoni spa'nın CEO'su, aile şirketlerinin yerel ekonomik yapı ve ötesi için büyük öneme sahip olduğuna inanıyorum” diye bitiriyor.
Taccani Gilardoni, “Mahkeme tarafından adli yönetici olarak atanmak gibi bir şansa ve aynı zamanda talihsizliğe de sahiptim” diye açıklıyor: Bu noktada annem artık şirkete katılamamıştı ama o hâlâ benim annemdi. Bu yüzden meslektaşlarımla bile yönetilmesi çok zor bir psikolojik durumla karşılaştım. Aile katılımı önemliydi ve bu konuları aileye taşımak bizi güçlendirdi. “Hemen çok yetkin dış yöneticilere çok fazla yetki vermeyi seçtim ve belirli bir süre için ailenin şirketteki tek temsilcisiydim – kendisi belirtiyor – ailenin hissedar olduğu bağımsız bir yapı yaratmak istedim Yıllardır koruduğu ahlak anlayışını daha da ileri taşımıştır. Gilardoni spa'nın CEO'su, aile şirketlerinin yerel ekonomik yapı ve ötesi için büyük öneme sahip olduğuna inanıyorum” diye bitiriyor.