“İşletmenin büyümesi için eğitim ve dijital şarttır”

abastard

New member
“Eğitim ve dijital, işletmelerin büyümesi için gereklidir. Hepimizin gurur duyması gereken bir mükemmellik gerçeği olan Made'in sonuçları önemli bir sinyaldir”. Bu, okul dünyası için ilk kez yüzlerce sürükleyici içeriği başlatan edutech Exlea'nın baş inovasyon sorumlusu Denis Tredese tarafından Adnkronos/Labitalia'ya belirtildi. Exlea bugün, eğitim içeriğinin görselleştirilmesine olanak tanıyan ve görüntüleyiciler veya sürükleyici odalar kullanarak öğretimi destekleyen çok dilli sürükleyici platformu Briedoo ile eğitim dünyasına yenilik getiren şirketler arasında yer alıyor. Briedoo'nun ilk gösterimi, eğitim dünyasına yenilik getiren şirketler için önde gelen küresel etkinliklerden biri olan Paris'teki Educatech Expo'da yapıldı.

“Üretim modellerini yeniden tasarlamanın üretkenlikte artışa yol açtığı doğruysa, bunu özel eğitimleri de birleştirerek yapmak daha da fazla artış sağlayabilir. Eğitime odaklanan ve vizör gibi araçları da kullanan şirketlerde gördüğümüz şey, Örneğin, izleyiciler ve artırılmış gerçeklik ile, gerçek dünyaya müdahale etmeden şirket faaliyetlerini test etmenize, risklerden kaçınmanıza ve sanal bir kopya oluşturmanıza olanak tanıyan bir dijital ikiz oluşturmak mümkündür. eğitimi kolaylaştırıyor”.

“Bu, bugün Pnrr sayesinde harika teknolojik araçlara sahip olan okul dünyasında da iyi çalıştığını gördüğümüz bir model olduğu konusunda uyarıyor. Bugün Mısır, Romalılar ve Napolyon savaşları artık yalnızca kağıt üzerinde yaşanmayacak” ancak her içerikte bulunan 'etiketlerin' (videolar, resimler ve PDF'ler) varlığı sayesinde öğrenmeyi teşvik edebilen ve öğrencilerinin konsantrasyonunu teşvik etmede öğretmene destek olabilen etkileşimli deneyimler yoluyla”.

“Ancak eğitimin sürekli olmasını sağlamak ve aynı zamanda bugün okullarda olan geleceğin çalışanlarının dünyasına da bakmak için, öğretmenlerle yaptığımız günlük görüşmelerden ortaya çıkan şey, Eğitim ve Liyakat Bakanlığı'nın ulusal standartlara ilişkin yönergeleri güncellemesinin hayati önem taşıdığıdır. İtalyan öğretmenlere dijital okuryazarlık ve sürdürülebilirlik becerileri de dahil olmak üzere eğitim verilmesi. Aynı zamanda şirketlerin beceri boşluklarının haritalandırılmasına ve B20 ve G20 Brezilya'da küresel düzeyde ortaya çıkan yeni müfredatların tasarımına da dahil olmaları gerekiyor”. Tredese de kimdi Brezilya G20 iş forumu olan B20'nin eğitim çalışma grubunun bir parçasıdır.

“Teknolojik ilerlemelerin uyarlanabilir iş rolleri ve eğitim modelleri gerektirdiğini savunuyor. Dijitalleşme, otomasyon ve yapay zeka gibi gelişmeler her zamankinden daha hızlı benimseniyor, işletmeleri yeniden şekillendiriyor ve yeni beceriler gerektiriyor. Bu hızlı teknolojik ilerleme, mevcut becerilerin eskimesini hızlandırıyor ve işgücünün istihdam edilebilirliğini zorlaştırıyor. Sonuç olarak, eğitim ve öğretim modellerinin gelişen teknolojiye ayak uyduracak şekilde sürekli olarak uyarlanması gerekiyor.”

“Bu teknolojik değişim, – diyor ki – hem mevcut hem de gelecekteki işgücünün becerilerinin artırılmasına ve yeniden becerilendirilmesine öncelik verilmesinin acil ihtiyacının altını çizerek, farklı rollerdeki işlerin net bir şekilde büyümesine veya azalmasına neden olacaktır. Stratejik alanlarda yenilikçiliği hızlandırın ve bilimsel ve bilimsel çalışmaları teşvik edin. Ortak araştırma ve dijital altyapılar oluşturarak, yüksek öğrenim ve mesleki eğitim kurumlarını şirketlerle buluşturarak ve devlet finansmanına erişimi artırarak ve kolaylaştırarak teknolojik gelişmeyi sağlamanın, işin geleceği için dayanıklı ve üretken bir iş gücü hazırlamak açısından önemli olduğunu düşünüyoruz.