İşte İtalya'da genç yeteneklere yatırım yapan daha iyi şirketler

abastard

New member
Business School Radar Akademisi, üçüncü baskıya ulaşan 'Nesil için Şirket' Ödülü'nü, belirli politika ve uygulamalar aracılığıyla Z neslinin gençleri yatırım yapan ve geliştiren şirketleri vurgulamak için kurdu. İtalya'daki Z neslinin gençleri 8 milyondan fazla, 1995-2010 yılları arasında doğan ve bugün 13 ila 28 yaş arası gençlerden bahsediyoruz. Bu, yeni teknolojiler, internet, sosyal medya, akıllı telefonlar, yeni nesil cihazlar, yapay zeka ve deplasman listesi olmayan bir dünyayı hiç tanımayan dijital nesildir. Bu nedenle, işin geleceğinin zorluğu kaçınılmaz olarak yeni nesillere yapılan yatırımdan geçer. 13 Mart'ın 2025 baskısında, 10 alanda gençlerin geliştirilmesi için somut planlar yaptıkları için kendilerini ayırt eden ilk 41 şirket: 1995'ten sonra doğan gençlerin işe alım sayısı, staj, kariyer yolları, kurumsal refah ve iyi niyetli ve iyi niyetli, işletme ve hipbrid çalışma, eğitim kursları, eğitim kursları, okullar, eğitim kursları, okullar, eğitim kursları, eğitim kursları, eğitim kursları Çeşitlilik ve içerme, sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik.

Bunlar arasında Coop Alleanza 3.0, Sicuritalia, Aldi SRL, Lidl Italia, Westin Palace Milan, Renault Grubu, Primadonna Koleksiyonu Randstad Grubu İtalya, Haier Avrupa, Toto İnşaat Genel, Enel Italia, Leroy Merlin, Afv Beltrame Acciaierie, CARTER & Benson, Constrly Paylaşılan 9. Perfetti van Melle, Ferrero, Eataly, UPMC İtalya – Smett, Tecno, Toil, Mag, San Benedetto Clementoni, Lavorint. OVS, Oracle Italia, Spea., ADHR Grubu, EY ManpowerGroup, DXC Luxoft, FMTS Grubu, Borgo Egnazia, Comcreta Hold. Çiftlik. Morra. Özel Mansiyon Ödülü: Ab Inbev, Guna, Italiaonline, Nugnes 1920, Sottile Grubu Laminasyonu, Exelite, Olympus.

CEO Radar Akademisi Ernesto D'Amato, “Şirket Z Şirketi Ödülü, geleceğimiz için merkezi bir konuya görünürlük vermeyi amaçlıyor: ilerlemedeki değişimin kahramanı olacak genç nesillere yapılan yatırım”, CEO Radar Akademisi Ernesto D'Amato. “Bu adımda, şirketlerin rolü ve çalışma dünyası, Z neslinin tüm yenilikçi ve cesur potansiyelini karşılamaya ve serbest bırakmaya kararlı olacaktır. Şirketlerin rolü, sadece çalışma ve örgütsel düzeyde değil, aynı zamanda sosyal düzeyde ve tüm ülke sisteminde de yenilenmeye yönelik bir rol devam eder.” Radar Akademisi, işe alım ve yetenek edinme şirketi olan Radar Consulting Italia'nın işletme okuludur. Radar Academy, personel arayan prestijli şirketlerle günlük ilişkiden muazzam bir bilgiyi kullanabilir. İşgücü piyasasının dinamiklerindeki derin bir giriş sayesinde Radar Akademisi, en prestijli şirketlerin yetenek edinme ihtiyaçları ile giden profiller için yenilikçi ve tutarlı ustalar yaratıyor. Ustalar İtalya'nın 12 şehrinde ödenir: Milan, Turin, Padua, Verona, Floransa, Bologna, Roma, Pescara, Napoli, Salerno, Bari, Catania.