“İşgücü hizmetleri için uluslararası bir ağa ihtiyacımız var. Bu noktada da yakın zamanda Fas Krallığı, Çalışma Danışmanları Vakfı ve Çalışma Danışmanları Çalışmaları Vakfı ile Cifa gibi bir memorandum projesi imzaladık. Aktif olmayan politikalar ağı başlatmamız gerekiyor. şirketlerin beceri ihtiyaçlarını ifade edebilecekleri ve insanların becerilerini sunabilecekleri bir proje yaratmak amacıyla sadece ulusal değil aynı zamanda uluslararası düzeyde”. Bu, Cifa ve Fonarcom’un başkanı Andrea Cafà tarafından, ordinidellavoro.it web TV’sindeki ‘Diciottominuti’ yayını sırasında yıllık Aktif Politikalar Forumu’nda konuşan tarafından söylendi.
“İtalyan işgücü piyasası artık işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayamıyor ve bu nedenle becerilere sahip işçilere ihtiyaç duyuluyor. Daha iyi entegrasyon için yurtdışında eğitim, menşe ülkelerde İtalyanca dil kursları ile uluslararası bir ağ oluşturmak gerekiyor. , güvenlik eğitimi”, diye tamamladı Cafà.
“İtalyan işgücü piyasası artık işletmelerin ihtiyaçlarını karşılayamıyor ve bu nedenle becerilere sahip işçilere ihtiyaç duyuluyor. Daha iyi entegrasyon için yurtdışında eğitim, menşe ülkelerde İtalyanca dil kursları ile uluslararası bir ağ oluşturmak gerekiyor. , güvenlik eğitimi”, diye tamamladı Cafà.