İsviçre Yönetim Okulu Milano’da üçüncü merkezinin açılışını yapıyor

abastard

New member
1982 yılında Bellinzona’da (İsviçre) kurulan mükemmel işletme okulu Swiss School Of Management, yirmi yıl önce ilk merkezi Roma’da İtalya’ya geldi, ardından Brescia’ya ulaştı ve bugün Avrupa ekonomisinin imrenilen başkenti Milano’ya ulaştı. Hedef, geleceğin İşletme Yöneticilerini tamamen uluslararası bir yaklaşımla yetiştirmektir.

Okul, halihazırda Vietnam, Nepal, Güney Kore, Malezya, Singapur, Mısır, Almanya, Hollanda, İspanya ve İtalya dahil olmak üzere dünya çapında 22 lokasyondan oluşan başarılı bir işletme okulları ağının parçasıdır ve tamamen İngilizce olarak bir teklif sunmaktadır. , uluslararası düzeyde rekabet edebilen pazar girişimcilerine sunmak için vazgeçilmez bir unsurdur.

Bu hedefi gerçekleştirmek amacıyla İsviçre Yönetim Okulu, dünyanın en iyi üniversitelerinin eğitim yöntemlerini benimsiyor ve İtalya’da kalırken İsviçre Kalitesini İtalyan Geleneğiyle birleştiren yabancı eğitimi tercih ediyor. Lise öğrencileri arasında giderek yaygınlaşan eğilimi, yani yurtdışındaki bir üniversiteyi üniversite eğitimi için tek seçenek olarak görme eğilimini ortadan kaldırmayı amaçlayan son teknoloji bir yöntem.

Milan Üniversitesi, 80 yıldır eğitimle uğraşan bir ailede doğup büyüyen ve Amerika’da uzun yıllara dayanan deneyiminden sonra, pazarlama ve uluslararası ticaret uzmanı Brescia’dan Stefano Anzuinelli tarafından yönetilecek. İş becerilerini, DNA’sının bir parçası olan bir eğitimcinin becerileriyle birleştirerek SSM çevresine katılıyor, önce Brescia’da ve şimdi de Milano’da bir ofis açıyor. Yanında, Brescia merkezlerinin ve yeni oluşturulan Milano merkezinin yeni müdürü, aslen Seattle’lı, Amerika Birleşik Devletleri’nin en önde gelenleri arasında yer alan ve “Washington’daki En İyi 50 Kadın Süpervizör” arasında yer alan tanınmış avukat Lisa Marchese’nin prestijli figürü yer alıyor. Avukatlar” ve “En İyi 100 Süper Avukat”. 2008 yılında Lisa aynı zamanda Amerika’nın en iyi duruşma avukatlarına ayrılan prestijli bir ödül olan American Board of Trial Advocates’e de dahil edildi.

İsviçre Yönetim Okulu yönteminin atan kalbi, üyelerin ağdaki birden fazla konuma katılmasına olanak tanıyan, türünün benzersiz bir yaklaşımı olan “Ulisse” projesidir: aslında tüm öğrencilere, değişen dersleri takip etme fırsatı verilir. dünyanın her yerindeki lokasyonlar arasında her üç ayda bir, hiçbir ek ücret ödemeden. Programlar senkronize olduğundan, bir öğrenci Roma’da üç ay geçirdikten sonra Dubai, Kahire ve Singapur’daki bir sonraki eğitimi kolaylıkla takip edebilir, çalışmalarını geliştirebilir ve belki de şimdiden kendilerini bir kariyer hedefine doğru projelendirebilir.

Ama sadece o değil. İsviçre Yönetim Okulu için, her bir öğrencinin bakımı bir önceliktir; aslında her akademik yıl için konum başına yalnızca 30 öğrenci kabul edilir ve her birine, öğrenimleri boyunca kendisini takip edecek özel bir öğretmen atanır: bu, Hem eğitim-öğretim açısından hem de toplantı önerileri, derinlemesine çalışmalar ve eğitim stajları açısından “kişiye özel” bir program oluşturmak.

İsviçre Yönetim Okulu’nun önerdiği tüm yollar, gerçek bir uluslararası akademik eğitim isteyenler için son derece niteliklidir ve özellikle yurtdışında üniversite tercihi yapacak olanlara yöneliktir, bu nedenle temel amaç, İsviçre’nin ileri eğitim yöntemlerini benimsemektir. Dünyanın en iyi üniversiteleri ve İtalya’da kalırken yabancı eğitim veriyorlar.

İsviçre Yönetim Okulu Şansölyesi ve Başkanı Stefano Anzuinelli, “İsviçre Yönetim Okulu’nun Milano’ya gelişini duyurmaktan büyük gurur duyuyoruz” dedi. “Önerdiğimiz yöntem, geleceğin yöneticilerini yetiştirmeyi amaçlıyor ve bu anlamda, yalnızca işi birincil varlığı haline getiren ve gençlerle en iyi şekilde ‘konuşmayı’ bilen mükemmel bir şehir olan Milano’ya genişlemeyi hedefleyebilirdik. uluslararası pazarlara yansıtılan profesyonel bir kariyer inşa etmeyi amaçlayan yetenekli insanlar”.

“Uluslararası bir hukuk firmasının ortağı olarak uzun ve başarılı bir kariyerin ardından aileme daha yakın olmak ve öğretme ve yazma tutkumu sürdürmek için 2019’da İtalya’ya taşındım.” Said Lisa Marchese, İsviçre Yönetim Okulu’nun Milano ve Brescia şubelerinin Rektörü. “Uzun yıllar boyunca hem İtalya’da hem de Amerika Birleşik Devletleri’nde öğretmenlik yaptım, işletme ve kurumsal finansmanla ilgili konularda her zaman kozmopolit bir vizyona sahip oldum; bu nedenle İsviçre Yönetim Okulu’nun felsefesi ve yöntemi beni hemen etkiledi. Bu ağın bir parçası olmaktan, Stefano’yu ve tüm ekibi Brescia ve Milano’daki iki ofisin yönetiminde desteklemekten gurur duyuyorum”.

İsviçre Yönetim Okulu öğrencisi kimdir? Geleneğe meydan okuyan ve yurtdışında yaşamaktan korkmayan biri. Daha önce seyahat etmiş ve eğitim yalnızca İngilizce olarak verildiği için İngilizce’yi çok iyi konuşan biri. Ve sonra girişimcilik mesleği olan meraklı çocuklar. Öğrencilerin yaklaşık yarısı girişimci ailelerden geliyor; diğer %50’si diğer bağlamlardan. Ortak payda, riski ilerlemeye yönelik bir zorluk olarak kabul etme yeteneğidir.