İtalyan İletişimi, Refah günü yarın başlıyor

abastard

New member
25 Ocak'ta, Comunicazione Italiana tarafından düzenlenen ve Pluxee Italia (eski adıyla Sodexo Brs) tarafından desteklenen, çalışanlara yönelik yeni refah ve sosyal yardım senaryolarına adanan İtalyan etkinliği Refah Günü'nün ikinci baskısı geri dönecek. Etkinlik, 'Topluluk Evi'nde hibrit bir biçimde gerçekleştirilecek; konuşmacılar ve konuklar katılacak ve halk, comunicationala.tv üzerinden canlı yayın yoluyla bağlantı kuracak.

Bu atama, hem düzenleyici yeniliklerle hem de şirketlerin bu yenilikleri tutarlı bir 'halkı önemseme' stratejisi içinde özümseme yeteneğiyle ilgili olarak İtalya'daki sosyal yardım hizmetlerinin durumunu değerlendirmek için temel bir fırsat olacak.

Günün odak noktaları arasında, yetenekleri çekme ve elde tutma konusunda her şeyden önce bir kaldıraç olarak refah var. Şirket seçiminde yeteneğin her zaman başrolde olduğu bir dönemde, işbirlikçilerin sadakat stratejilerini incelemek ve yeni fırsat arayanları cezbetmek elzem hale geliyor. Bu anlamda, kurumsal refah ve faydaların temel müttefikler olduğu ve özellikle çalışanlar için kullanım yöntemlerini ve büyük ölçekli yayılımı basitleştiren dijital formatta seçildiğinde hem işveren markasını hem de yetenekleri elde tutmayı destekleyebildiği kanıtlanmıştır.

Kurumsal refahın giderek basit bir ücret unsuru olarak değil, hatta salt bir tatmin olarak algılanması yerine daha geniş bir sosyal sorumluluk ve işin sürdürülebilirliği stratejisinin ayrılmaz ve temel bir parçası olarak algılanması gerçeğinden başka ilginç düşünceler ortaya çıkıyor. Bu nedenle hem şirketler tarafından hâlihazırda uygulanmakta olan en iyi uygulamaların hem de aynı yönde yapılabilecek çalışmaların vurgulanması önemli olacaktır.

'Çalışanları desteklemek için bir fırsat olarak refah: satın alma gücü, dijitalleşme, sürdürülebilirlik' başlıklı açılış konuşması, Pluxee Italia'nın sırasıyla büyüme sorumlusu ve CEO'su Anna Maria Mazzini ve Tommaso Palermo (eski adıyla) tarafından gerçekleştirilecek olan bu senaryoya uyuyor. Sodexo Br.). Etkinlik oturumu sırasında veriler, istatistikler ve yeni bilgiler sayesinde sektördeki en büyük oyunculardan birinin İtalya'daki sosyal yardım hizmetlerinin bugün ve yakın gelecekte potansiyeli hakkındaki bakış açısı ortaya çıkacak. Etkinliği www.comunicazioneitaliana.tv'ye bağlanarak takip etmek mümkün olacak.