“Küçük bitüm butiğimiz için önemli bir takdir”

abastard

New member
“Ham ve ağır petrol işleyen, ağırlıklı olarak bitüm üreten bir rafineri olmamız, dolayısıyla bu anlamda hem yollarda hem de inşaatlarda kullanılan bir ürün olmamız açısından önemli bir tanınma. Çeşitli bitüm üretimlerinde uzmanlaştık. her çeşit kalitede ve küçük bir bitüm butiğiyiz; yollar, otoyollar, havaalanları, bisiklet yolları için her türlü bitümü üretiyoruz. Alma Petroli, yüksek kaliteli bitüm üretiminde Avrupa lideridir. -hem güvenliği hem de çevreyi karakterize eden iş ve mükemmellik standartları”. Yol, endüstriyel ve özel bitüm üretimine yönelik bir şirket olan Alma Petroli'nin başkanı Antonio Serena Monghini, Adnkronos/Labitalia ile birlikte Cumhurbaşkanı Sergio Mattarella tarafından Cavaliere del Lavoro olarak aday gösterilmesi hakkında yorum yapıyor.

“Şirketimiz – diyor ki – 1950'lerin sonundan bu yana var ve babam tarafından ve daha sonra diğer ortaklarla birlikte kuruldu. Ravenna sanayi bölgesinin kalbinde yer alan ve petrole doğrudan erişimi olan bir ham petrol rafinerisi. Kanal limanı olup, deniz ve kara taşımacılığı için otonom lojistik yapılarla donatılmıştır. Lojistik açıdan avantajı, hem şehirden hem de denizden izole edilmiş bir alan anlaşması olması ve dolayısıyla bölgenin kontrolünün olmasıdır. Emisyonlar ve kirlilik”.

“Bunun aynı zamanda orada olmayan vatandaşlarla ilişkileri de kolaylaştırdığının altını çiziyor; Ravenna'nın denizden yaklaşık 10-12 km uzakta olduğu göz önüne alındığında, denize oldukça uzaktayız. '94'te genel müdür oldum ve daha sonra da Geçtiğimiz yıllarda şirket yönetiliyordu ve aslında şu anda CEO bir yönetici ve ben de şirketin başkanıyım. Kurumsal yapı açısından hâlâ bir aile şirketi ama iç organizasyon açısından çok ileri teknolojiye sahip.” .