“Kutsal bir baba yüzü ile pizza hazırladım ve onu sevdi, her zaman gençlere dikkat ediyordu”

abastard

New member
“Benim için çok güzel bir anı. 9 Mart 2018'di ve Napoli yakınlarındaki Quarto Parish'in çocukları, bir kitleye davet edildi Papa Francis. Bunların arasında, benim tarafımdan tutulan Pizza Chef için eğitim kursuna katılan bazıları da dahil olmak üzere birçok erkek çocuk vardı. Ve bu nedenle bu vesileyle, onları doğrudan getiren ve Kutsal Baba tarafından kabul edilmekten çok mutlu olan Papa'ya pizza yapmamı istediler. Bu pizza nasıldı? Pizza basitçe Papa'nın yüzünü bildirdi, bu yüzden sadece sanatsal bir pizza idi, bizzat yaptığım yemekten daha fazlası. Bunu yapmak için neredeyse beş saat koydum, çünkü yine de kestiğiniz, Papa'nın tüm gerçek yüzünü geri getirmek bir çocuk oyunu değildi, ama sonunda yaptım ve teslim ettiler. ” Errico PorzioNapoliten Pizza şefi, sosyal yıldızlar ve hapishane ve aile evlerinde eğitim kurslarıyla sosyal bir araya geldi, çalışma faaliyetinin en önemli bölümlerinden biri olan Adnkronos/Labilolia ile hatırlayarak: Papa Francis için bir pizza oluşturmak.

Ve Pizzas'ın yeğeni Porzio, bu dünyaya yaklaştığı için bugünün sayılarına kadar birçoklarını hazırladı. “Bugün – şirketimiz altında yaklaşık 500 işbirlikçisi ile 16 doğrudan yönetim pizzası var. Ayrıca, 25 franchising mağazamız daha var, güzel bir iş indüksiyonuyla pizza kesimi biçimi var. Buna ek olarak, eğitim okuluyla işbirliği yapıyoruz, aile evleriyle işbirliği yapıyoruz. Grupumuzda çalışırız”.

Porzio için, Pizza, Papa Francis'in her zaman onun ponticate'ında aradığı dahil. “Sosyalde çok çalışıyorum, ama bunu birçok genci kurtarmaya çalıştığımız işim sayesinde yapıyorum. Papa, her şeyden önce, sadece sosyal değil, aynı zamanda fiziksel olarak da sorun yaşayan erkeklerin her şeyden önce, gerçekten yüksek düzeyde bir katılım aradığımızdan biridir. Bu yüzden kutsal Baba için bu pizza fırsatı sunulduğunda”. Porzio için, aslında, alınanları geri yüklemek merkezidir. “Kendimi şanslı bir şey olarak görüyorum – aynı zamanda işime sosyal bir amaç verdim ve bizimle çalışan bu adamların çoğu, belki de bu tür bir iş olmadan başka seçimler yapmış olurdu. Ve bu benim için en büyük memnuniyetim, belki de kendilerini tanıdıkları, belki de Pizza Chef'in sanatı olmadan, başka bir şeylere yol açacakları yol alacakları gerçeği”. Ve Porzio, “Papa Francis'in bana her zaman barış, huzur ve huzur mesajlarını ilettiğini hatırlayarak sona eriyor. Dünyanın geri kalanı yaptığı şeyi yapıyor, ama bu açıdan çok, çok meşguldü ve mesajı benim için kalıyor” dedi.

(Fabio Paluccio tarafından)