“Mahkumlar için çalışma ve çalışma nitelikli çalışmalarına erişmeye ihtiyacımız var”

abastard

New member
Sosyalleşme ve çalışma faaliyetlerine izin vermek için daha modern hapishanelere ihtiyaç vardır, çünkü cümlenin amacı her zaman yeniden eğitimdir. Mahkumların nitelikli çalışma ve çalışma yollarına erişimini garanti etmek için bir eğitim programı ile. Bugün ve yarın Cosenza'da 'Temel Haklar, İnsan olma cesareti' başlıklı Yönetim Kurulu vesilesiyle AIGA'yı (Gençlik Avukatları Derneği) başlatan yürekten cazibe.

“Bir tema -AIGA başkanı Adnkronos/Labitalia Carlo Foglieni'yi, acilen cezaevi sisteminde bir reform olarak gördüğümüz hapishanelerin acil durumuna dokunamaz. Birkaç yıl önce AIGA, ulusal bölgede hapishane durumunu izlemek için bir gözlemevi kurdu: Çeşitli ziyaretlerden, her şeyden önce yapılara referans olarak çok ciddi bir durum biliyoruz: İtalyan hapishanelerinin yaklaşık yüzde 20'si yapılarda ısrar ediyor 1200-1500 yılları arasında oluşturuldu ve yüzyıllar boyunca uyarlandı “, altını çiziyor.

Bu nedenle foglieni için, “Bu nedenle, daha modern hale gelen yapıları iyileştirmek gerekir, iş ve sosyalleşme olasılığı ile bir tür 'şehir', çünkü cezanın amacı her zaman yeniden eğitimseldir. Tema uyuşturucu bağımlısı mahkumlar, toplam mahkumların yaklaşık % 30'udur: bakım ve sosyal yeniden entegrasyon hakkını garanti eden yollar gereklidir, her zaman cezalandırma ihtiyacını RE'ninkiyle saymanın gerekli olduğu anlaşılıyor -Edimation, “Foglieni hala altını çiziyor.

Ve genç avukatların gündeminde göçmen teması eksikliği yok. “Başka bir önemli husus – Settolinea foglieni – yabancı mahkumlarla bağlantılıdır, genellikle hapsedilenler evsiz erkeklerdir. Birçoğu, olası bir alternatif önlemin varlığında, herhangi bir yapıya gönderilemeyecekleri bir durumda bulunur. Orada ANCI ile evsiz mahkumlara ev sahipliği yapabilen yapıları uyarlamak için bir anlaşma.

“Diğer teklifler, hapishanelerde teletıp ile doğrudan hapishane enstitülerine doğrudan sağlık hizmetleri getirmek ve tutukluların çalışma ve nitelikli çalışma yollarına erişimini garanti etmek için bir eğitim programı ile ilgilidir.”