Marcella Mallen Prioritalia'nın başkanlığını onayladı

abastard

New member
Marcella Mallen, yönetim topluluğunun sivil ve sosyal bağlılığını daha da güçlü bir şekilde desteklemek amacıyla 2017 yılında kurulan Manageritalia ve Cida Vakfı Prioritalia'nın başkanıdır. Kurucu üyeler kurulu tarafından 2025-28 yılları için üst üste ikinci görev için tasarlandı; bu, üçüncül yöneticiler Federasyonu olan Manageritalia ve yöneticileri, idarecileri ve üst düzey profesyonelleri ortaklaşa temsil eden sendika konfederasyonu Cida'nın bir ifadesidir. kurumsal düzeyde kamu ve özel sektör. .

Prioritalia'nın kurucular kurulu da 2/5 oranında yenilendi ve üyeleri arasında Manageritalia başkanı Marco Ballarè ve Prioritalia'nın Başkan Yardımcısı olarak atanan Giancarla Bonetta yer aldı. Mallen'ın yanı sıra Guido Carella (Manageritalia adı) ve Cida'nın şu anki başkanı Stefano Cuzzilla'nın da yönetim kurulu üyesi olacağı doğrulandı.

“Priitalia başkanı Marcella Mallen, Manageritalia tarafından yeni yapılar ve yeni ittifaklar inşa etme, medeniyet ve entegre sürdürülebilirlik değer önerimizi pekiştirme iddialı misyonuyla bu Vakfa liderlik etmeye devam etmek üzere atanmaktan gurur duyuyorum” diyor. bunlar yıllar içinde gerçekleşti ve kesinlikle geri dönüşün olmadığına inanıyorum. Daha sürdürülebilir bir dünyaya geçiş devam etmeli ve her şeyden önce katılımcı olmalı ve bu nedenle kendisini herkes için bir öncelik olarak kabul etmelidir: hükümetler, kamu idareleri, işletmeler, dernekler, okullar, üniversiteler, araştırma merkezleri, vatandaşlar. Bu nedenle Prioritalia, İtalyan Sürdürülebilir Kalkınma İttifakı (Asvis) içinde lider bir oyuncu olarak faaliyet göstermeye devam edecek ve İtalya'da 2030 Gündemi'nin önemi ve 17 hedefine ilişkin bilgi konusunda farkındalığın artmasına katkıda bulunacak.

Marcella Mallen, hukuk mezunu, Manageritalia Lazio, Abruzzo, Molise, Sardunya ve Umbria'nın ve Cfmt – Üçüncül yönetim eğitim merkezinin eski başkanı ve Roma Lumsa Üniversitesi'nde Çeşitlilik yönetimi ve organizasyonel değişim profesörü, İtalyan İttifakı'nın başkanıdır. Sürdürülebilir Kalkınma (Asvis), yönetici örgütleri Cida ve Manageritalia Vakfı Prioritalia'nın eski başkanı, CNEL meclis üyesi ve Value@Work grubunun üyesi Papalık üniversitesi Regina Apostolorum'un kadını hakkında Yüksek Araştırmalar Enstitüsü tarafından desteklenmektedir.

Yönetim kurulu ayrıca, Mallen ile işbirliği yapacak olan Luisa Quarta (Manageritalia adı) ve Gian Angelo Bellati üyesi (Cida adı), Giancarla Bonetta ve Paolo Bandiera'nın (Manageritalia adı) yeni gelenleri ile 2/5 yenilendi.

“Yaşadığımız, başta jeopolitik, çevresel ve demografik olmak üzere, bir notta okuduğumuz yıkıcı krizler, derin ekonomik, sosyal ve kültürel dönüşümlerin habercisi olabilir. Prioritalia Vakfı, dünyanın haritasını çizmek için çalışmaya devam edecek. öncelikleri ve ihtiyaçları, yönetim topluluğunun ve onunla birlikte tüm ülkenin belirleyici rolüyle kapsayıcı, adil ve sürdürülebilir yeni bir kalkınma modeline doğru yönlendirmek”.