Marchese (İsviçre İşletme Okulu): “Yeni genel merkez ilişkileri güçlendirecek”

abastard

New member
“Bizi çok heyecanlandıran şey, kendimizi bu muhteşem topluluğa tanıtmış olmamız ve iş dünyası ve profesyonellerle güçlü bir işbirliği ve önemli ilişkiler geliştirme fırsatına sahip olmamızdır. Bu etkinliğin en büyük faydasının, çok başarılı olmamıza yardımcı olacak önemli işbirlikçi ilişkileri kurmaya ve güçlendirmeye devam etme fırsatı olduğunu düşünüyorum.”

Bu, İsviçre Yönetim Okulu’nun Milano ve Brescia ofislerinin rektörü, aslen Seattle’lı, Amerika Birleşik Devletleri’nin en önde gelenleri arasında yer alan ve “Washington’daki En İyi 50 Kadın Süper Avukat” arasında yer alan tanınmış bir avukat Lisa Marchese tarafından ifade edildi. ” ve “En İyi 100 Süper Avukat”, son derece modern ve kozmopolit bir öğretime sahip bir işletme okulları ağı olan İsviçre Yönetim Okulu’nun Milano şubesinin yeni açılışını sunmak için düzenlenen basın toplantısının oturum aralarında ortaya çıkan düşünceleri tartışıyor Sonunda Avrupa’nın ekonomik başkentine ulaşan yöntem.

1982 yılında Bellinzona’da (İsviçre) kurulan mükemmel işletme okulu Swiss School Of Management, yirmi yıl önce Roma’daki ilk merkezi ile İtalya’ya geldi, ardından Brescia’ya indi ve bugün Milano’ya ulaştı. Hedef tamamen uluslararası bir yaklaşımla geleceğin İşletme Yöneticilerini yetiştirmektir.

İsviçre Yönetim Okulu, dünyanın en iyi üniversitelerinin en ileri eğitim yöntemlerini benimsiyor ve İtalya’da kalırken İsviçre Kalitesini İtalyan Geleneğiyle birleştiren yabancı eğitimi tercih ediyor.

İsviçre Yönetim Okulu için her bir öğrencinin bakımı bir önceliktir: her akademik yıl için tesis başına yalnızca 30 kişi kabul edilir ve her birine, çalışmaları boyunca onları takip edecek özel bir öğretmen atanır: “öğrenciler açık fikirli olmalıdır” Aynı zamanda girişimci olmalılar ve uluslararası deneyim kazanmak için başkalarıyla işbirliği içinde çalışma fırsatlarını aramalılar ki, iş dünyasına girdiklerinde farklı kültürlerde, ekipler halinde çalışabilsinler. Marchese, sözlerini şöyle bitiriyor: Farklı topluluklarla ve gerçek anlamda liderlik becerileri kazanarak bir fark yaratabilmeleri ve gelecekteki liderlere yardımcı olabilmeleri.