Meslekler, Riccardo Alemanno Ulusal Vergi Enstitüsü başkanlığını onayladı

abastard

New member
VII. Uluslararası 1997-2023 ‘Vergi Mesleği’ ulusal kongresinin kutlandığı The Hive Hotel’in ‘Adalberto Libera’ toplantı odasında Riccardo Alemanno, Int’nin (ulusal vergi enstitüsü) ulusal başkanı olarak onaylandı. 2023-2026 arasındaki üç yıllık dönem, iki yüz kongre delegesinin alkışlarıyla seçilir.

Buna alışmam lazım, dedi ama bu her zaman harika bir duygudur, delege arkadaşlarım bir kez daha bana tam güven verdiler; bu büyük bir onur ama aynı zamanda da büyük bir sorumluluk; hem profesyonel hem de yasama cephesinde yüzleşmek zorunda kalacağımız zorlukların farkındayım, ancak hedeflerimizin bütünlüğü ve paylaşımı bir kez daha ortaya çıktı. Yine konferans alanında da her engelle yüzleşmemizi ve üstesinden gelmemizi sağlayacak değerler ve unsurlar var” dedi.

“Bu bağlılığımı ve tutkumu vergi uzmanlarının hizmetine sunarak onların güveninin karşılığını vermeyi umuyorum. Ancak çok sayıda kurum ve kuruluş temsilcisinin katılımı sayesinde kongre boyunca hissettiğim duygunun altını çizmek istiyorum. Etkinliğe prestij kazandıran konuşma yapan çeşitli uzmanların ve vergi uzmanının öneminin ve rolünün altını çizen sivil toplum kuruluşu, 250’den fazla meslektaşın, meslektaşın ve misafirin, 8.000’i aşan canlı yayında salonda bulunmasının altını çizdi. bağlantılar”.

“Bu vesileyle, başkanlığını yapmak onuruna sahip olacağım yeni Ulusal Konsey’i, özellikle de ona ilk kez katılanları selamlıyor, iyi çalışmalar diliyorum ve artık katılmayanlara da teşekkür ediyorum.” bunu yapılan iş için yapıyorum ama ona karşı dostluk, saygı ve minnettarlığım değişmeden kalıyor”.

Hatta Ulusal Konsey seçimiyle ilgili bazı değişiklikler oldu, fahri meclis üyesi olarak atanan Claudio Boi ve bölgesel yönetim pozisyonlarını sürdürmesine rağmen yeniden aday gösterilmeyen Andrea Bognolo ilk kez ayrılıyor. yeni Monica Meclis Üyeleri ilk kez Cerva, Claudio Collaviti Mezzanel ve Alessandro Della Marra’ya katılıyor.

Bu nedenle, kongre delegelerinin oylarıyla aşağıdaki yeni ulusal Uluslararası Konsey ortaya çıktı: Riccardo Alemanno başkan, Giorgio Del Ghingaro başkan yardımcısı, Giuseppe Zambon başkan yardımcısı, Edoardo Giuseppe Boccalini sekreter, Claudio Barbieri, Monica Cerva, Claudio Collaviti Mezzanel, Salvatore Cuomo , Paola De Maio, Alessandro Della Marra, Alfredo Giampaoli, Stefania Mazza, Tiziana Pucciarmati, Giuseppe Scelzo ve Monica Tedeschi etkili danışmanlar; meclis üyeleri Carmelo Arena, Roberta Bianchi, Davide Codello, Piergiorgio Mansanta ve Cinzia Sanfiori eklendi.