Mühendislik, hissedarlar toplantısı yeni yönetim kurulunu atadı

abastard

New member
Mühendislikşirketler ve kamu yönetimi için süreçlerin dijitalleştirilmesinde lider, duyurdu Genel kurul yeni yönetim kurulunu belirledi. Üç yeni giriş: maria andrisanisermaye piyasaları başkanı bain Capital Private Equity (Europe), LLP, Michaela CastelliNexi ve Nexi Payments ile Sea Aeroporti di Milano Yönetim Kurulu Başkanı ve finansal piyasalar ve kurumsal yönetim uzmanı, Maria Christina Kitlesieski Üniversite Bakanı ve Milan-Bicocca Üniversitesi Araştırma ve Rektörü, şu anda tanısal görüntüleme ve radyoterapi alanında tıbbi bir araştırmacıdır.

Üç yeni üye, farklı mesleki beceriler ve sağlam bir endüstriyel, bilimsel, akademik ve kurumsal geçmiş sayesinde yönetim kurulunun disiplinler arası karakterinin güçlendirilmesine katkıda bulunacak.Grubun ülke için stratejik bir ortak olma ve faaliyet gösterdiği pazarların gelişimine katkıda bulunma tutkusu.

Bu bağlamda, yönetişimin güçlendirilmesi, o zamandan beri bir buçuk yıldan biraz fazla bir süredir yönetilen Mühendislik için bir başka evrim unsurunu temsil ediyor. CEO Maximo Ibarrave ötesi ile Dünya çapında 14 ülkede 70 ofis.

Gaetano Miccichè’nin (Banca Imi Başkanı) başkanlık ettiği yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluşuyor: Yönetim Kurulu Başkanı Gaetano Miccichè; Mühendislikten Sorumlu CEO ve Genel Müdür Maximo Ibarra; Carlo Achermann; Maria Andrisani; Luca Bassi; Stefano Bontempelli; John Odası; Fabio Cosmo Dominic Cane; Michaela Castelli; Vito Cozzoli; Pietro Galli; Maria Christina Kütlesi; Aurelius Kraliçesi.

Maria Andrisani, 2016 yılında Bain Capital’e katıldı ve bugün burada sermaye piyasaları bain Capital Private Capital (Europe), LLP başkanıdır. Bain Capital’e katılmadan önce, JP Morgan’da yatırım bankacılığı bölümündeki pozisyonlarda çalıştınız. Avrupa kaldıraçlı finans organizasyonunun başkan yardımcısıydı.

Michaela Castelli, avukat, şu anda Nexi, Nexi Payments ve Sea Aeroporti di Milano’nun yönetim kurulu başkanı, finansal piyasalar ve kurumsal yönetişim uzmanı. Eski Üniversite ve Araştırma Bakanı Maria Cristina Messa, 2013-2019 yılları arasında rektörlük yaptığı Milan-Bicocca Üniversitesi’nde tanısal görüntüleme ve radyoterapi alanında araştırma doktorudur. Milano Üniversitesi Tıp ve Cerrahi bölümünden mezun olmuştur. nükleer tıpta.