NHRG, Lojistik Turizmi ve Ticaret, Profesyonel Profiller İçin Birden Fazla Talebi ile

abastard

New member
2024 Bir iş ajansı olan NHRG için,%23 büyüme ile 2023 lojistiğe kıyasla üstel büyüme ile konsolidasyon yılı anlamına geliyordu, ardından% +10 ile turizm, gıda ve ticari/perakende/perakende sonunda, her ikisi de% +5'e kanıtlıyor, Ancak her zaman metal işleme sektörünü% +4 ile büyütmek.

Lojistik sektörü ile ilgili en çok aranan profiller bir sürücü ve depo çalışanıdır. Turizm, resepsiyondan sorumlu tüm personelin üzerinde ihtiyaç duyuyor; Her seviyede oda ve mutfak personeli. Talebi tamamlarken, her şeyden önce hat operatörleri, ambalaj ve sorumlu üretim; Ticaret ve Perakende Arama E-Ticaret Yöneticisi, İçerik Yöneticisi, Müşteri Hizmetleri, Satış Çalışanları. BT personeli talebi, BT yöneticisi, Sosyal Medya Yöneticisi, Web Güvenlik Çalışanları'nın başındaki tüm sektörlere dönüştürülür.

“Öngörüyorum – NHRG'nin Gianni Scaperotta CEO'su – sürekli büyümeye sahip bir 2025. Lojistik sektörünün önemli bir artış olacağına inanıyorum, çünkü e-ticaretteki artış, her düzeyde, bu sektörle ilgili profillere artan bir talebe yol açıyor. Turizm sektörü, sadece Jubilee için değil, her şeyden önce önemli bir büyüme seviyesini koruyacak, çünkü pandeminin yıllarından sonra yolculuğun deneyimini yaşama arzusu giderek daha fazla hissediliyor. Metal işçilerine gelince, gıda sektörü için olduğu kadar belirli bir istikrarı öngörüyorum. Sürdürülebilirlik ile ilgili BT profilleri büyüyor ve giderek daha fazla tercüme ediliyor “.