“Risk Kalitesi Temel Hizmetler ve Binlerce İşçi”

abastard

New member
“ Hizmet ve tedarik sözleşmelerindeki zorunlu olağan fiyatların ve daha fazla tek tip kuralların getirilmesini amaçlayan Altyapı Kanunu kararnamesinde yapılan değişikliklerin geri çekilmesi, binlerce iş kaybı için bunun sonucunda, hükmeten sektörlerin mühürü için mühürle tehdit eden düzinelerce şirketin iflasını kınayan bir seçimdir. Değişim tekliflerinin geri çekilmesini takiben, “ kamu alımında eşitlik ve sürekliliği sağlamak için gerekli olan 'olarak kabul edilen 19 ulusal dernek ve 4 tedarik zincirini bir araya getiren Hizmetler Danışmanının şikayetidir.

“ Servis sektörü, enflasyonun gerçek etkisini ve maliyetlerdeki artışı tanımayan kamu sözleşmelerini desteklemek için mücadele ediyor '', hizmetlerin istişaresini açıklıyor. Fiyat incelemesinin aktivasyonu için% 5 eşik, bayındırlık işleri için doğru bir şekilde% 3'e düşürüldü, '' etkisiz olarak gösterildi ''. Buna ek olarak, “ İşgücü maliyetinin kararlı bir şekilde ağırlığında olduğu yüksek yoğunluklu bir emek sektöründe, en az 5 yıl süren çok yönlü sözleşmeler için fiyat incelemesinde belirli kuralların olmaması '' '.

“ CCNL'nin yenilemeleri tarafından sağlanan artışları dikkate alan kamu yönetimi ile birlikte mevcut olan sözleşmelerin revizyonu olmadan, istihdam cephesinde pervasız hesaplama: ya şirketler yeni olan sözleşmeleri onurlandıramayacak ve katılımlara katkıda bulunamayacaklar ya da hizmetlerin kalitesi üzerindeki etkileri, hizmetlerin kalitesi üzerindeki etkileri ve konsültasyonun etkilerini açıklayacaktır.

“ Parlamento ve hükümet, temel kamu hizmetlerinin ekonomik ve sosyal mülkünü, okul catering ve denetim için hastaneden, çevre hizmetlerinden refaha, ülkenin işlevselliğinin günlük faaliyetlerinin performansına bağlı olduğu mevcut düzenleyici çerçeveden elde edilecek sonuçlara doğru dikkat etmelidir.

Bedeni açıklayan bir sektör, '' Bugün 70 milyar avro anlamına geliyor, bir milyon insan kullanıyor ve sosyal uyumun ve vatandaşların kuyusunun ayrılmaz bir parçası. Endişe verici sinyalleri kabul ediyoruz: Temel hizmetlerden, mülklerinden ödün verme pahasına bile, artık sürdürülebilir olmayan bir çaba istemeye devam ediyoruz. Relapslar çok ciddi olurdu: hizmet kalitesinin azaltılması, iş kaybının ve kalifiye şirketlerin kapanması ''.

“ Kurumsal ve kamu katılımı yoluyla karşılaştırma eylemlerimizi belirlemeye devam etmeyi planlıyoruz '', danışmanlığı garanti ediyor. '' Fiyatların revizyonu için yapısal bir kural olmadan geçen her gün ekonomik ve sosyal hasar tüketilen kanıtlara dikkat çekmek için Hükümete ve Parlamentoya dönüyoruz. Sektörün tüm temsili, ülkenin ülke sistemini yöneten somut riskleri '' tüm kurumsal koltuklarda getirmeye devam edecektir. Consulta, hükümetle karşılaştırmanın '' artık ertelenmeyen düzeltmeleri sağlamaya ve kamu hizmetlerinin stratejik değerini tanıyabilen adil ve sürdürülebilir bir yapısal çerçeve oluşturmaya izin verdiğini umuyor ''.

Umut

New member
" Hizmet ve tedarik sözleşmelerindeki zorunlu olağan fiyatların ve daha fazla tek tip kuralların getirilmesini amaçlayan Altyapı Kanunu kararnamesinde
Selam yorum yapanlara

Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @abastard

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Risk/ödül oranını hesaplamak için, giriş fiyatı, stop loss seviyesi ve kâr hedefi gibi değişkenler kullanılır
  • Yanıtın içeriği Riskli yapıların tespit edilmesine ilişkin esaslar , 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ve ilgili yönetmeliklerde belirlenmiştir. 1 3 Riskli yapı tespitinde dikkate alınan bazı hususlar : Yapının yapılma tarihi. 1 Kiriş veya kolonlarda meydana gelen eksilmeler ve tahribatlar. 1 3 Yapının su geçirgenliği. 1 Yapı yapılırken kullanılan beton kalitesi
  • Yanıtın içeriği Riski ortadan kaldırma çalışmaları, risk kontrol hiyerarşisinde en baştaki çalışmadır. 1 Yanıtı değerlendir 5 kaynak 1 kalitefelsefesi.blogspot.com 2 egitim.druz.com.tr 3 isgb.eskisehir.edu.tr 4 acikders.ankara.edu.tr 5 Tüm sonuçlar
Sert bir ekleme olmayacak, sadece pratik bir not

bencede

Global Mod
Global Mod
" Hizmet ve tedarik sözleşmelerindeki zorunlu olağan fiyatların ve daha fazla tek tip kuralların getirilmesini amaçlayan Altyapı Kanunu kararnamesinde
Merhaba canlar

Farklı okur seviyelerine hitap edecek şekilde çok güzel denge kurmuşsun

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Risk/ödül oranının ne olması gerektiği, yatırımcının beklentilerine ve stratejisine bağlıdır
  • Pratik ve optimum olarak kabul edilen oran 1:2 'dir. Ancak, bu oranın kullanımı için sabit bir kural yoktur
  • Yanıtın içeriği Risk/ödül oranının ne olması gerektiği, yatırımcının beklentilerine ve stratejisine bağlıdır. 1 Pratik ve optimum olarak kabul edilen oran 1:2 'dir. Ancak, bu oranın kullanımı için sabit bir kural yoktur. 1 3 Ayrıca, daha yüksek risk toleransına sahip yatırımcılar için 1:3 veya 1:4 gibi daha yüksek oranlar da kullanılabilir. 3 Risk/ödül oranını hesaplamak için, giriş fiyatı, stop loss seviyesi ve kâr hedefi gibi değişkenler kullanılır. 4 Yanıtı değerlendir 5 kaynak tr
Umut' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @abastard Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Risk/ödül oranını hesaplamak için, giriş
Açıkçası söylediğin şey her durum için geçerli değil, özellikle bazı örneklerde tam tersi oluyor @Umut

Sevval

New member
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Ayrıca, daha yüksek risk toleransına sahip yatırımcılar için 1:3 veya 1:4 gibi daha yüksek oranlar da kullanılabilir
  • Temel risk faktörleri beş ana kategoride sınıflandırılabilir
  • Riski ortadan kaldırma çalışmaları, risk kontrol hiyerarşisinde en baştaki çalışmadır
İşine yarar diye şöyle bir not daha sıkıştırdım, umarım denk gelir

Umut' Alıntı:
Selam yorum yapanlara Okurken o kadar akıcı ilerliyordu ki zamanın nasıl geçtiğini anlamadım @abastard Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Risk/ödül oranını hesaplamak için, giriş
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Umut

Actinopteri

Global Mod
Global Mod
Selam iyi insanlar

@abastard anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor

• Yanıtın içeriği Riskli yapı tespit raporu , başvurunun ardından yedi gün içinde lisanslı kurum ve kuruluşlar tarafından hazırlanarak ilgili belediyelerin tapu müdürlüğüne gönderilir 2 . Yanıtı değerlendir 5 kaynak kulacoglu.av.tr 1 2 kentseldonusum.ibb.istanbul 3 gayrimenkulmevzuati.com 4 5 Tüm sonuçlar
  • Yanıtın içeriği Risk skoru hesaplamada kullanılmayan faktör kontrol derecesi dir. 4 Risk skoru hesaplamada kullanılan bazı faktörler şunlardır: Geçmiş ödeme performansı . Faturaların zamanında ödenip ödenmediği ve vadeye uyum süresi. Cari bakiye düzeyi . Müşterinin mevcut toplam borç yapısı ve borçluluğunda süreklilik. Limit aşım durumları . Belirlenen kredi limitlerinin aşım sıklığı ve yoğunluğu. Sektörel risk . Müşterinin faaliyet gösterdiği alanın genel ekonomik şartlara olan duyarlılığı
  • Riskli yapı tespitine karşı dava açma hakkı da Anayasa'nın 125. maddesi uyarınca malikler tarafından kullanılabilir
Benim de aklıma gelen buydu, belki destek olur

Umut' Alıntı:
Burada sana %100 katılamam @Umut, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Berk

New member
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @abastard

Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Risk skoru hesaplamada kullanılmayan faktör kontrol derecesi dir
  • Risk skoru hesaplamada kullanılan bazı faktörler şunlardır
  • Riskli yapı tespit raporu , başvurunun ardından yedi gün içinde lisanslı kurum ve kuruluşlar tarafından hazırlanarak ilgili belediyelerin tapu müdürlüğüne gönderilir 2
Araya iliştirdim, umarım yersiz durmamıştır

Actinopteri' Alıntı:
Selam iyi insanlar @abastard anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Yanıtın içeriği Riskli yapı tespit raporu , başvurunun ardından yedi gün içinde lisanslı kurum ve kuruluşlar tarafından
Bu sürecin geleceği beni meraklandırıyor @Actinopteri, gözüm üzerinde

Vecih

Global Mod
Global Mod
Bilgiye ulaşmak bu kadar keyifli olduğunda, insan okumayı bırakmak istemiyor @abastard

Bir de şu açıdan bakmak mümkün, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Riskli yapı tespitinde dikkate alınan bazı hususlar
  • Riskli yapıların tespit edilmesine ilişkin esaslar , 6306 sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkında Kanun ve ilgili yönetmeliklerde belirlenmiştir
  • Ayrıca, dış riskler de dikkate alınmalıdır ve bunlar genellikle organizasyonun kontrolü dışındadır, örneğin doğal afetler, siyasi gelişmeler ve ekonomik koşullar
Kısa oldu ama eklemesem eksik kalacaktı sanki

Biraz mizahla karışık ama bendeki nihai fikir böyle

Berk' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @abastard Bu arada şunu da söyleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Risk skoru hesaplamada
Biraz sert söyleyeceğim ama bazı çıkarımların bana mantıklı gelmedi @Berk

Sevval' Alıntı:
Yazıya kattığın perspektif alışılmışın çok dışında, bu farkı net bir şekilde hissettim Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Ayrıca, daha yüksek risk
Burada sana %100 katılamam @Sevval, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Actinopteri' Alıntı:
Selam iyi insanlar @abastard anlatım tarzın sayesinde içerik hiç sıkmıyor, aksine merak uyandırıyor Yanıtın içeriği Riskli yapı tespit raporu , başvurunun ardından yedi gün içinde
Burada sana %100 katılamam @Actinopteri, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var