Robert Kiyosaki: “Esas çöküş artık başlıyor, Bitcoin alın”

Yahya

New member
Kripto para dünyasının değerli isimlerinden Robert Kiyosaki, Bitcoin hakkında kıymetli ayrıntılar aktardı.

Bitcoin, altın ve gümüş hakkında sık sık paylaşımlarda bulunan Robert Kiyosaki, Bitcoin hakkında dikkat alımlı öngörülerini deklare etti. Kiyosaki, ABD’de başlayan ve tesirleri kısa müddet içerisinde tüm dünyaya yayılacak bir çöküşün yaşanacağını ve bunun da 2008 krizine misal tesirleri olacağını söylemiş oldu.

“Piyasadan milyonlar silinecek”

Twitter’da 2 milyondan fazla takipçisi olan Kiyosaki, takipçilerini büyük çöküşün geldiğine dair uyardı.

“2008 güçlü olmak için âlâ bir vakitti. Her şey satılıktı. Milyonlarca dolar kredi çektim ve pazarlıkla gayrimenkul satın aldım. 2013 yılında büyük bir çöküşün yaklaştığını söylemiş oldum. Bu çöküş şu anda başlamış durumda… Milyonlarca insan piyasadan silinecek. Lütfen onlardan biri olmayın ve güçlü olma fırsatını kaçırmayın…”

Robert Kiyosaki, geçtiğimiz yıl bir fazlaca kere “Dünya tarihinin en büyük krizi geliyor, altın ve Bitcoin satın alın” formunda ihtarlarda bulunmuştu. ABD doları ve öbür bir epey para ünitesinin bir gün çökeceğini düşünen Kiyosaki, uzun vadede Bitcoin’e karşı olumlu halini devam ettiriyor.

Bu makale birinci vakit içinderda Paranfil üzerinde yayımlanmıştır

Pandemi daha sonrası Popülerleşen SPAC’lar nedir? (Garanti Yatırım)

Kripto paraların yazgısı Powell’ın elinde

Kripto, enflasyona karşı tesirli bir korunma mıdır?