Roma Üniversitesi Tor Vergata İtalya'da eczane için ilk

abastard

New member
Roma Tor Vergata Üniversitesi, İtalyan Üniversitelerinin Censis Sıralamasına Göre Eczacılıkta Derece Kursu için ilkdir 2025/2026: İngilizce'de tamamen teorik ve pratik bir oluşum hedefinin belirlendiği bir kurs. “Sıralama sonucu için büyük memnuniyet ve gurur – yorumlar, eczane ve endüstriyel eczane için adanmış genel puandaki tek döngülü yüksek lisans derecesi, eczane ve endüstriyel eczane için adanmış genel skorda bir döngü yüksek lisans kursunu gören Nathan Levialdi ghiron ve üniversitemizin ikame kursları ile ilgili olarak görülen genel puanda görülen,” “Farmacia, eğitim müfredatını yeniden düzenledi – İngilizce olarak ödenen derece dersinin koordinatörü Laura di Renzo'yu – profesyonel bir derece kursuna dönüşümü ile, bir yandan tecresi için bir yandan tecresi için değişen bir şekilde yanıt vermesi için, bu, farmacia dei servisi için arazinin değişen ihtiyaçlarına, araziye, araziye, araştırma, arazide, arazide, arazide, arazide, arazide, arayışına, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, araziye, ' Yenilik. “

Genel düzeyde, İtalya'daki büyük devlet üniversiteleri arasında sekizinci sırada yer alan (100 üzerinden 84.8 puanla), uluslararasılaşma için önemli bir üçüncü oldu (100 üzerinden 83 puan) ve eczanedeki derece dersi açık bir ifadedir. “Uluslararasılaşma yıllardır çalışma sürecimizin stratejik eksenlerinden biri olmuştur – di Renzo'yu açıklıyor – çok sayıda erasmus+anlaşması, çift başlıklı programlar ve üniversiteler ve yabancı kurumlarla bilimsel işbirlikleri sayesinde, öğrencilerimize onları ilaç mesleğinin küresel zorluklarıyla yüzleşmeye hazırlayan bir eğitim deneyimi sunuyoruz”.

“Bu tanıma, multidisipliner bir yaklaşıma dayanan eğitim projemizin sağlamlığını ve kalitesini, inovasyon öğretimine sürekli bağlılıkla doğrular ve hem klinik hem de ilaç endüstrisindeki nitelikli girişi kolaylaştırma yolumuzun, ilacın araştırmalarında ve düzenlemelerinde, Laura di Renzo'nun sonucuna varmaktadır.

İkincisi ulusal düzeyde, ancak birinci bölgesel düzeyde ve siyasi-sosyal alan ve iletişimdeki dereceler için merkez-güneyde: Roma Tor Vergata, iletişim bilimleri, yönetim bilimleri ve uluslararası ilişkiler, küresel yönetişimin derece dersleri ile geçen yılın sıralamasına kıyasla konumunda sağlam olmaya devam ediyor.

Ekonomi alanı da kesinlikle olumlu sonuçlar elde etmektedir: Ekonomik Alanın Derecesi dersleri, yüksek lisans dereceleri için ulusal düzeyde ve üç yıllık için beşinci sırada dördüncü pozisyona izin verir. Ve sadece büyük üniversiteler göz önüne alındığında, Roma Tor Vergata iktisat için bile ilk sırada.

Üniversite ayrıca istihdam edilebilirlik konusunda iyi bir pozisyon kazanıyor, kendisini altıncı sırada yer alıyor, ancak 110 üzerinden 97'si yüksek puan alıyor.