“Sır ve gelecek, önce müşteri için faydalı olanı yapmaktır”

abastard

New member
“Uzun yıllar boyunca çalışarak birçok deneyime sahip oldum ve asıl sır ‘her şeyden önce müşterim için faydalı olanı yapmalıyım’. Sonuçlarımız, müşterilerimize her zaman verdiğimiz hizmetle bağlantılı. Hedefimiz Gerçekten , ihtiyaçlarını anlamaya çalışan, en iyi çözümü sunan ve zor anlarında hem finansal açıdan hem de psikolojik ve insani açıdan yanında olmaya çalışan müşterilere hizmet etmektir”. Bu, şimdi Banca Finnat Euroamerica spa’nın onursal başkanı olan Giampietro Nattino’nun ‘Borsa e Valori’ adlı kitap-röportajının sunumu vesilesiyle Adnkronos/Labitalia ile yaptığı bir röportajda ifade edildi. Finnat Tarihi, 19. yüzyıldan günümüze’, Franco Angeli tarafından düzenlendi ve Maura Liberatori ve Paolo Pagliaro tarafından düzenlendi.

“Temel ilkelerimiz var – altını çiziyor – yani ülkemiz için de çalışmamız gerekiyor. Bu kitap, torunlarım zamanla bulacaklarını bulmasınlar diye geleceğe iz bırakma niyetinden doğdu. şans eseri geldi, ama bu kadar çok çalışma, bu kadar uygulama, bu kadar sağduyu ve şirketimizle işbirliği yapmak için bize ‘bizimle gelme’ onurunu verenler için bile iş yaratmanın sevinci. “1935 doğumluyum, savaş sonrası ilk döneme tanık oldum diyor ve 10 yaşında olmama rağmen yıkılmış bir ülkenin ve bunca yoksulluğun gerçekliğini anladım. Yine de herkes kolları sıvadı. gece gündüz çalışıyor, çünkü kişinin ekonomik konumunu ve bu ülkeyi iyileştirme hedefi vardı ve öyle de oldu”.

“Kitap – Giampietro Nattino’ya işaret ediyor – via del Corso’daki Banco di Santo Spirito’nun giriş salonunda nakit işlemleri yapmaya gittiğimde okuduğum bir cümleyle bitiyor: ‘Faber est suae quisque fortunae’. Bunun için Bu nedenle, çocuklarıma ve asla torunlarıma her zaman servetlerinin buldukları değil, çalışma, fedakarlık ve özveri ile inşa edebilecekleri olduğunu hatırlamalarını söylüyorum”. “Önemli – diyor – işin çimen gibi hiçbir şeyden gelmediğine, insanların iyi niyetinden, kendini adayanlardan, risk alanlardan, servetini de koyanlardan geldiğine hala inanmak önemli. bir gencin ‘iyi ki seni işe aldık’ demesindeki gülümsemesini görmekteki mutluluktan.”