Turizm, ABD Marka Adaylığı Leah Chandler Yeni Pazarlama Görevlisi

abastard

New member
Amerika Birleşik Devletleri hedef pazarlama organizasyonu Brand USA, 17 Mart'tan itibaren yeni baş pazarlama görevlisine Sertifikalı hedef yönetim yöneticisi Leah Chandler'ın atandığını duyurdu. Seyahat ve turizm sektörünün markalaşması, reklamı ve pazarlanması konusunda 20 yılı aşkın deneyime sahip olan Chandler, ABD markasının küresel pazarlama stratejisini, yenilikçi kampanyalar yoluyla Amerika Birleşik Devletleri'ne gittikçe daha fazla uluslararası seyahate ilham vermek ve ülkenin varlığını güçlendirmek için rehberlik edecek. küresel bir mükemmellik varış yeri.

“ABD marka ekibinde Leah'ı baş pazarlama sorumlusu olarak ağırlamaktan heyecan duyuyorum. Hedef pazarlama ve liderlik konusundaki geniş deneyimi, uzun vadeli pazarlama stratejilerimize önemli bir katkı sağlayacak, markanın şöhretini küresel düzeyde genişletmeye ve ABD'nin dünyadaki ana seyahat hedefi olarak konumunu güçlendirmeye yardımcı olacak ” ABD Brands'ın başkanı ve CEO'su Fred Dixon ilan etti.

Chandler, Temmuz 2024'te ABD Brand'ın CEO'su olarak atanmasından sonra Dixon tarafından tanımlanan sağlam bir liderlik ekibine katılıyor. , yeni kayıtları hedeflemek. “Temmuz ayından bu yana, küresel iletişim, ürün ticareti ve geliştirme, stratejik ortaklıklar, yapay zeka ve yenilik, etkinlik ve toplantılar sektörlerine odaklandık. Leah'ın gelişi liderlik ekibimizi tamamlıyor ve bizi hazırlıyor Tüketicilere, içeriğin yaratılmasına yönelik stratejik yaklaşımımızı güçlendirmenin en iyi yolu, ortaklara ve veri analizi programlarına her zamankinden daha fazla. harcama ve ekonomik etki, “dedi Dixon.

ABD markasına katılmadan önce Leah Chandler, markayı yeniden konumlandırdığı Discovery Porto Riko'da baş pazarlama görevlisi rolünü üstlendi ve dört yıllık rekor turist büyümesi için temelleri attı. Liderliği altında Discovery Porto Riko, adanın canlı kültürünü kutlayan en başarılı pazarlama kampanyası 'Live Boricua' başlattı. 2018'den bu yana, kampanya, ziyaretçilerin algısı, kötü şöhreti ve ilgisi açısından önemli bir büyümeye katkıda bulundu ve Porto Riko'nun küresel olarak ilgili bir yer olarak konumunu birleştirdi. Buna ek olarak, San Juan'a taşınmadan önce beş yıl boyunca topluluk turizm sektörünün büyümesini yönettiği Keşfet Branson'un baş pazarlama görevlisiydi.

“Sektör için bu kadar büyük bir dönüşüm anında ABD markasına katılmaktan onur duyuyorum. Dünyanın en çeşitli ve dinamik turistik yerlerinden biri olan ABD için küresel pazarlama faaliyetlerine rehberlik etme fırsatı heyecan vericidir. Dünyadaki gezginlere ilham verme ve önemli bir ekonomik etkinin yolunu açma taahhüdümüzü geliştirmek için Fred ve tüm ekiple işbirliği yapmak için sabırsızlanıyorum “dedi.

ABD markasında Leah Chandler, kuruluşun markalaşması, reklam, içerik, araştırma ve dijital pazarlama faaliyetlerini denetleyecek. Kariyeri boyunca sektörde sayısız ödül, sertifika ve ödül aldı. 2024'te Skift, 'Nesil Next' listesindeki 'Travel'ın geleceğini şekillendiren en iyi kadınlar' arasında yer aldı. Aynı yıl, Amerikan Pazarlama Derneği, pazarlama alanındaki olağanüstü katkılarını kabul ederek 'Kâr Amacı Gütmeyen Yılın Pazarlamacısı' atadı. 2014 yılında, turizm sektöründeki en yüksek bireysel eğitim tanınmasını temsil eden Destinations International tarafından verilen Sertifikalı Hedef Yönetim Yöneticisi'nin (CDME) yeterliliğini de aldı.