“Vergi takozunun azaltılması konusunda iyi Meloni hükümeti”

abastard

New member
“Bugün, olumlu haberlerin de geldiği İşçi Bayramı’nı kutluyoruz.” Cifa Italia iş derneği ve Fonarcom meslekler arası fon başkanı Andrea Cafà, sendika konfederasyonu Confsal’ın yer aldığı Napoli’ye gönderdiği kişisel mesajda böyle başladı. “Bağlam ve işgücüne olan güçlü talep göz önüne alındığında, hükümetin ülkemizde hala çok yüksek olan vergi takozunu düşürme kararını takdir ediyorum. İtalyan şirketleri ve Avrupa’ya dönen ve hangi ülkede üretime devam edeceğine karar veren şirketler için başka sinyaller geleceğini umuyorum” dedi.

İtalya’daki işgücü piyasasının durumuna ilişkin bazı değerlendirmeler yaparak devam etti: “İstihdam artıyor ve artmaya devam edecek. Avrupa’ya dönmek için Asya’dan ayrılan birçok Avrupalı şirket var. Büyük bir insan gücü talebini tetikleyen ve İtalya ve diğer AB ülkelerinin kesinlikle kaçıramayacağı bir fırsat oluşturan bir yeniden yapılanma. Ne yazık ki, tüm Avrupa işgücü piyasası ve özellikle bizimki, bir mesleki beceri krizi yaşıyor. Bazen işçilerin veya iş arayanların becerilerinden nasıl yararlanılacağını bilmeyen girişimcilerin kendileridir, bu nedenle özellikle gençler yurtdışına gider. İstihdamı ve üretken faaliyetleri canlandırmak ve nitelendirmek için, alandaki çeşitli oyuncular arasında güçlü bir sistemik eyleme ihtiyaç olduğuna inanıyorum: hükümet, bölgeler, meslekler arası fonlar ve çeşitli kapasitelerde eğitimle ilgilenen tüm kişiler.

“‘Kamu ve özel sektör arasındaki sinerjiyi artırın’: Bu, kişisel olarak, iyi bilindiği gibi, misyonu tam olarak bugün eğitimi finanse etmek olan meslekler arası fonların temel rolünü belirlediğim iddialı bir programın parolasıdır. işletmelerin çok ihtiyacı var Son olarak, İşçi Bayramı’nın kutlandığı gün, girişimcilere bir çağrıda bulunmak istiyorum: ‘Değer verme becerileri’, düşük veya yüksek tüm beceriler. Onlar olmadan, şirketler için kendilerini yeniden tasarlamak zorunda kalırlar. gelecekte hayatta kalabilecekler” diye bitiriyor.