'Yarış' Saç Stilisti Mariano Balato, 2025'te Yeni Açılışlar

abastard

New member
Yöntem, tüketiciler için ürünün yüksek kalitesi ve işbirlikçileri için büyüme fırsatları. Bunlar, her gün, 10 yılı aşkın bir süredir Napoli'deki bir kuaför salonundan başlayan başarılı bir saç stilisti olan Mariano Balato'nun izlediği üç kural, şimdi İtalya ve yurtdışında düzinelerce kuaför dükkanı ile ve 170 işbirlikçisi ile birlikte kullanan markayı kullanıyor. kuaförler, güzellik uzmanları ve yönetim arasında.

Bir 'ırk', Napoli'nin Sanità bölgesinden gelen çocuğun, ancak 'oğlu ve yeğeni' olduğu ve 2025'te yeni açılışlar ve yeni projelerle devam edecek olduğu göz önüne alındığında, çok genç yaşlarda başladı. Adnkronos/Labilolia'ya söyler. “Bir zanaatkâr ailesinden geliyorum: Büyükannem, evde, evde, kendilerini düzenlemek için evinde kestikleri kadınlar olarak adlandırıldığı için klasik 'Sornae' idi. Ve babam sabit yerin yolunu seçmek yerine genç bir adam olarak küçük bir kuaför dükkanı açtı “.

Bununla birlikte, bir yol ve bir dönüm noktası veren bir yol. “Ben onun ayak izlerinde – açıklıyor – her zaman çalıştım ama aynı zamanda okudum, ilk bilimsel lise ve sonra ekonomi ve ticaret, 'Aklımı açtım. Babamla çalışmaya başladıktan sonra, o dükkanı kapatmaya karar verdim ve ona açıldım Bir diğeri, çünkü Calabria'dan bir yöntem okudum.

Böylece 'ballate yöntemi' doğdu. “2011'de – Balato Sottolinea – Çalışmamızda ilk kez bir yöntem yaratıldı, bireyin yorumunun ötesinde saç yapmaya başladık, daha ziyade standart bir yaklaşıma göre. Ve sonra Instagram'ın gelişi daha fazla itme oldu. , günde 150 müşteriyi aşan işimizin iletişimi ile bir kuaför dükkanı için çok önemli sayılar “. Balato'yu tekrar dahil etmeye iten sayılar. “Oradan işimi yeniden düzenledim ve 'yönteme' ek olarak, standardın giderek daha yüksek olmasını ve giderek ortalanan yöntemin uygulanmasını sağlamak için bir ürün serisi oluşturdum. O zaman 2016-2017'de odaklandım Günde 500 satmaya gelene kadar ürünlerin satışında.

2020'de başka bir dönüm noktası, salonların yayılması. “2020'de – Sottolinea – Salerno'da birlikte bir açılış tasarladık, Napoli'de Toledo'da Napoli'de ikinci bir açıklık ve her zaman Vomero'da Napoli'de. Her şeyi tasarladık ama sonra aniden Covid patladı. Çok güzel bir yıl vardı. 'Direnç', 2020 ve sonra bizi arkamızda bıraktı, Difüzyon Ağını da Roma, Milan, Caserta, başka bir AA Salerno'da açarak artırdık ve bu yıl her zaman 15'te Ibiza'da alıyoruz. Günler ve bir hafta içinde Fuorigrotta'daki Napoli'de bir tane daha açacağız.

Balato'yu özellikle gururlandıran işlerle el ele giden açıklıklar. “Kuaförler, güzellik uzmanlarımız ve yönetim arasında bugün 25'ten oluşan 170 çalışanımız var. Aile ile birlikte. Çok umursamıyorum – bu yönü altüst etmek için ve beni her zaman en büyük ciddiyetle harekete geçirmeye iten şey. Çünkü attığımız her adımdır. Grubumuzun bir parçası olan ailelerde 'büyüyen' bu çocukların sorumluluğu ile yapılan bu adamlarda olduğu gibi, bu adamlar için de sonuçlar alacak.

Ve Balato Centrale için ortak çalışanlarla olan ilişki. “Temel olan yöntemden sonra, ürünün standardizasyonundan sonra, büyümemizin merkezi yönü – insan ilişkisini açıklıyor. Çevremdeki insanlarla olan ilişkiyi, zamanla zamanla haline gelen işbirlikçilerimle 'geliştiriyorum'. Üyelerim ve bu şüphesiz gruba ve markaya ait olan sorumluluk duygusunu arttırıyor “.

Grup içinde seçim bu nedenle katılımdır. “Bizim için başarının sırrı, çünkü yönetmen onun basit bir 'maaş' olmadığını biliyor ama aynı zamanda kârda bir yüzdeyi de algıladığını ve bu da onu daha iyi ve daha iyi yapmaya itiyor. Ve sonra ortak olarak yapabiliyorlar Ayrıca operasyonel yönetimle uğraşmak zorunda kalmadan benimle diğer faaliyetlere yatırım yapın, “diye tekrarlıyor.

Tabii ki, Balato, elde edilen sonuçlara dayanarak, “nihai tüketiciye karşı çok yüksek kalite var. Bizi en çok seven iltifat mı? Beklenti ve nihai sonuç arasında yaratılması gereken tesadüfü tam olarak elde ettiler. Referans Salon'a kıyasla bize ulaşan müşterilerin% 70'i var. Seviyor, çünkü bugün çok fazla dikkat dağıtıcı bir dünyada yaşıyoruz. Malzemeye göre: kendilerini örnek yapabilen 'doğru' insanlarla çevreleyin. Ve çok şey taahhüt etmek: Çalışmamızda 30'da 20'den çok şey inşa ederseniz, oyun bitti “diye bitiriyor.