2023’te Mühendislik alanında kariyer ve büyüme fırsatlarıyla 1.900 işe alım

abastard

New member
MühendislikŞirketler ve Kamu Yönetimleri için süreçlerin dijitalleştirilmesinde lider olan 2023 işe alım kampanyası içeren iddialı bir işe alım planı ile Grubun tüm İş Birimlerine ve şirketlerine dahil olmak üzere 1.900 yeni kişinin girişişirkete yaklaşık 1.600 kişinin katıldığı 2022 yılına kıyasla girişlerde önemli bir artışla.

“İnsan sermayesi – altını çiziyor Alessia D’Addario, İnsan Kaynakları Ofisi Başkanır – her zaman büyüme stratejimizin dayandığı bel kemiği olmuştur ve bu yılki işe alım kampanyasının rakamları, yetenekleri çekebilecek En İyi İşveren olduğumuzu doğrulamaktadır. Mühendislikte çalışmak, derin teknolojik ve iş becerileri sayesinde ülkenin stratejik bir varlığı olan, yenilik ve sürdürülebilirlik yaratma yeteneğine sahip, güçlü bir beşeri sermaye şirketine katılmak anlamına gelir. Ayrıca, hem İtalya’da hem de yurt dışında net ve ödüllendirici büyüme yolları sunan, sağlam bir uluslararası varlığa sahip bir Gruba katılmak anlamına geliyor.”

Engineering Group işe alım planı, tüm iş ve araştırma alanlarına farklı profillerin dahil edilmesini sağlar: deneyimli profesyoneller, hem bilimsel hem de insani konularda yeni mezunlar ve mezunlar, 70’in üzerinde İtalyan ve uluslararası ofisin (Belçika, İspanya) ekiplerinde çalışmaya mahkumdur. , Almanya, Sırbistan, Brezilya, Arjantin ve Amerika Birleşik Devletleri).


2022’de 30 yaş altının Gruba girişi %6 arttı. Bu rakam, Mühendisliğin giderek artan bir şekilde genç yetenek çekiciliğionun ilgilendiği ben eğitim BT ve Yönetim Akademisi aracılığıyla. Akademi, Haziran 2022’den itibaren, yeni lise mezunları ve mezunları için STEM ve STEM dışı disiplinlerde iki yıllık eğitim kursları başlattı. beceriler ne yönetsel. Sadece 6 ayda bu kurslara yüzlerce kız ve erkek katıldı.

Ancak Mühendislik eğitimi sadece gençleri ilgilendirmiyor. 32.000’den fazla gün (canlı ve çevrimiçi), 240’tan fazla sertifikalı öğretmen ve mevcut 600’e yakın eğitim kursu ile Akademi, tüm Grup çalışanları için sürekli güncellemeyi garanti eden gerçek bir kampüstür.

Yeni teknolojilerle ilgili eğitimler, dijital ve yönetsel becerilerin yeniden kazandırılması ve beceri kazandırılması ve uluslararası kabul görmüş kanallar aracılığıyla sertifikalandırılmaları, şirketin hızla gelişen bir pazarda rekabet edebilmesi için stratejik bir faktör ve Grubun dijital dönüşüm süreçlerini başarılı bir şekilde yönetme becerisinin ortakları ve müşterileri için bir garantisini temsil ediyor.