çabucak hemen 16 yaşındaydı… Köpekbalığı akınında can verdi

Fergus

New member
Avustralya Perth’deki bir ırmakta yunus sürüsüyle yüzmek için suya atladıktan daha sonra bir köpekbalığı tarafınca parçalanan 16 yaşındaki bir kız çocuğu ömrünü kaybetti. Polis, Perth’in Fremantle liman bölgesindeki Swan Irmağı’ndaki bir köprünün yakınında taarruz mahalline çağrıldıklarını söylemiş oldu.

Polisin yaptığı açıklamada, kız çocuğunun ağır yaralı olarak sudan çıkarıldığı ve olay yerinde hayatını kaybettiği açıklandı.

Polis, kurbanın arkadaşlarıyla birlikte olduğunu ve köpekbalığı saldırısı sırasında ırmaktaki bir yunus sürüsüyle yüzmek için jet ski’den atladığını düşünüyor.

Australian Broadcasting Corp’un haberine göre yetkililer kıza ne cins bir köpekbalığının saldırdığından emin değil. Akının akabinde Fremantle civarındaki Swan Irmağı’nda insanların daha dikkatli olmaları davetinde bulunuldu.

Batı Avustralya sularında yaşanan son ölümcül köpekbalığı saldırısı Kasım 2021’de, 57 yaşındaki bir adamın Perth’deki Port Beach’te büyük beyaz bir köpekbalığı tarafınca öldürülmesiyle gerçekleşmişti.

halktv.com.tr // Dış Haberler