Cicciogamer89 Burger, YouTuber tarafından imzalanan ilk restoran Roma'da açılıyor

abastard

New member
Roma'da, 15 Haziran Pazar günü, Massiuccoli Via'da, CiccioGamer89'un Burger, İtalyan panoramasında en sevilen içerik oluşturucularından biri tarafından imzalanan ilk 'fiziksel' catering projesi olan kapılarını açıyor. Star Kitchen (Starkitchen.it) tarafından geliştirilen yenilikçi bir catering konsepti – Kuiri tarafından katılan şirket ve IDNTT Grubu'nun katılımı – 2024 yılında, yetenek ve etkileyiciler içeren yeni gıda perakende markaları geliştirmek amacıyla, sektörde, finansman, teknoloji, pazarlama ve yönetim için nasıl kullanılabilir hale getirmek amacıyla, catering etkinliği ve yönetim için gereklidir. Bu nedenle, bir yandan, sosyal ağlarda bulunanların milyonlarca takipçisi olan acele gücü, diğer yandan catering alanında B2C (tüketiciye) projeleri geliştirebilen konsolide girişimci kapasite.

YouTube'da 3.6 milyondan fazla abone, Instagram'da 2 milyon, Tiktok'ta 1,5 milyon ve Twitch'te 387 bin, CiccioGamer89 – Mirko Alessandrini kayıt defterinde sınırsız bir topluluk içeriyor. Oyun ve yemekler arasında bölünmüş, hayranlarını oyun akışları ve tat ve ironi açısından zengin yemek vlogları ile fethetti. Yeni yer, hamburgerleri tarafından kazanılan, çevrimiçi olarak sunulan ve geçen yıl bazı İtalyan şehirlerinde sadece teslimatla karanlık bir mutfak hizmeti ile test edilen büyük başarıdan şekilleniyor. Sonuç? Kelimenin tam anlamıyla çaldılar.

“Bugün benim için büyük bir gün. Yıllardır sosyal ağlara hazırlanan ve sanal olarak öneren hamburgerler bana Roma'daki Star Kitchen ile ilk restoranımı açma hayalini veriyorlar. Kaliteli bir hamurger isteyen, orijinal bir tadı isteyen, bir restorandan çok daha fazla, çok fazla evrim ile yapılan bir alanda, çok fazla bir şekilde karşılanacağım.”

'CiccioGamer89'un Burgerleri', iç ve dış alanlar arasında dağıtılan CiccioGamer89'un maskotuna, CiccioGamer89'un maskotuna bir referans olan 'Paguri'yi karşılamaya hazırlanıyor. Menüde ikonik Carbonaro89, Bacon Bacon ve Amatriciccio, birçok yeni teklif (vegan) ve lezzetler. Roma kimliğini, oyun ve yaratıcılığı birleştiren bir ruhla tat, kalite arasında pop ve erişilebilir bir deneyim sunmak için tasarlanmış bir catering konsepti.

“As many of our investors will remember, in November 2022, on the occasion of the presentation of the acquisition of In-Sane, one of the strategic rational of the operation was precisely the idea, which has now become reality, to generate extra value through the development of new business lines. The goal was to create products designed for the new generations, Z and Alpha, enhancing the potential of the talent: transforming the talent into a brand, its content in a Community in active consumers “, IDNTT'nin kurucusu ve CEO'su Christian Traviglia'nın altını çiziyor.

“'CiccioGamer89'un Burgerleri' – o ekliyor – bu stratejinin ilk somut sonucunu temsil ediyor. Grubumuzun sinerjileri ve Kuiri'nin özel bilgisi sayesinde tüm endüstriyel proje kontrollü yıldız mutfağımız tarafından yönetiliyor. Gelecek için iddialı hedeflerimiz var ve eğlence, yiyecek ve yeniliği birleştiren bir model etrafında değer oluşturmaya devam ediyoruz “.