Cinecittà World, %12'lik ziyaretçi artışı, gösteriler, yıldızlar ve korkutucu heyecanlarla dolu ateşli bir Ağustos

abastard

New member
Üç Cinecittà World parkında yaz, Ağustos ayında her zevke uygun cazibe merkezleri, gösteriler ve kaçırılmayacak etkinliklerle patlamaya hazırlanıyor.

“Yaz sezonu – Cinecittà World CEO'su Stefano Cigarini, Adnkronos/Labitalia'ya – çok iyi gidiyor. Büyük İtalyan parklarının sonuncusu olan Cinecittà World, en hızlı ve en istikrarlı büyümeye sahip olanı. Geçtiğimiz yılın aynı dönemine kıyasla ziyaretçi sayımızda %12'lik bir artış kaydettik ve yarım milyondan fazla ziyaretçimiz oldu. Grubun yeni su parkı Aqua World, bütçe tahminlerine kıyasla iki katından fazla ziyaretçi sayısıyla muazzam bir başarı elde ediyor. Roma World de Ben Hur Arena'da sahnelenen Antik Roma'ya adanmış gösteri olan Roma On Fire'ın başarısıyla %250'lik bir ziyaretçi artışıyla önemli bir artış gördü” diye açıklıyor ve “Aqua World'ün ilk yılında, yine büyük sıcağa bağlı olarak 100 bin ziyaretçi tahmin ediyoruz. Roma World, Roma On Fire akşam gösterisinin 30'dan fazla gösterisini kapalı gişe kaydetti. Ve Ağustos için bu birçok faktöre bağlı olacak ancak sezonun bu olumlu yolda devam edeceğine inanıyoruz” diye vurguluyor. Sonuç olarak.

Ve 40 atraksiyonu, 7 temalı alanı, günde 6 canlı gösterisiyle Cinecittà World'de eğlenceli bir Ağustos olacak: bu ay su atraksiyonları çok popüler, örneğin 70 km/saat hızla devasa bir göle fırlayıp 2.000 litrelik dalgalar oluşturduğunuz Aktium roller coaster'ı, eğlenceli su topu savaşı Pompieri veya Dans Eden Çeşmeler altında eğlenceli yürüyüşler. Cinecittà World'deki su parkı Aqua World'de, 25 bin m2'lik ücretsiz şemsiye ve şezlonglarıyla, 27 Temmuz'dan 11 Ağustos'a kadar Paris Olimpiyatları'nı takip edebileceğiniz dünyanın ilk sinema havuzu olan Cinepiscina'da, yavaş akan Paradiso nehrinde rahatlama, Vortex ve Boomerang su kaydıraklarının heyecanı, Phuket Plajı'nın ince altın rengi kumu ile serin bir Ağustos garanti. Ateşli bir Ağustos ayı, orman ve doğayla iç içe 16 antik Roma deneyimi sunan Roma World'de yaşanabilir. Akşam vakti 30'dan fazla gösterinin yer aldığı ve biletleri tükenen Roma on Fire adlı muhteşem gösteriyle sona eriyor.


Ayı canlandıran etkinlikler arasında: 4 Ağustos'ta İtalya'nın en popüler dansçılarından ve koreograflarından biri olan Luis ile dans edin; 10 Ağustos'ta “Si sing and dance with the 90s”: Nostaljik bir parti için 7 saat boyunca aralıksız müzik, tüm bir jenerasyonu etkileyen hitleri ciğerlerinizden söküp atacağınız bir parti. Arzularını yıldızlara emanet etmek isteyen romantikler için doğru yer Roma World: Antik Roma'nın etkileyici ortamında burnunuz havada bir San Lorenzo gecesi. Park tarafından sağlanan teleskoplarla, konuklar kayan yıldızların yağmurunu yakından hayranlıkla izleyebilir, tipik Taberna'da yemek yiyebilir ve yıldızlı gökyüzünün altında bir çadırda uyuyabilirler.

En meraklı olanlar gökbilimci Luca Consolini sayesinde meteor yağmurunun sırlarını keşfedecek. 11 Ağustos'ta Aqua World'de “Waterland: Bambini in Festa!” zamanı: dev su topları ve devasa sabun köpükleri arasında, minikler Stitch, Bing, Flop, Sonic, Super Mario, Luigi, King Leone, Peppa Pig, Unicorno, Pickachu, Minnie ve Mickey Mouse gibi tüm zamanların en sevilen çizgi film karakterlerinin maskotlarıyla tanışabilecek, onlarla fotoğraf çektirebilecek, dans edebilecek ve çocukların en sevdiği hitleri çalacak bir DJ setiyle şarkı söyleyebilecek.

15 Ağustos için plan yok mu? Endişelenmeyin, ya da belki evet… Cinecittà World, Aqua World'deki Yaz Cadılar Bayramı Festivali ile ilk korkutucu Ferragosto'sunu kutluyor: 15'inden 18'ine kadar gün batımında Cinepiscina, korkutucu cazibe merkezleri, Cine Horror maratonu, korkunç bir zombi yürüyüşü, temalı oyunlar ve bir DJ seti ile dört gecelik heyecan için zombiler, canavarlar ve garip rahatsız edici yaratıklar tarafından istila edilecek. Parti sabah sabun köpükleri, selfie çekilebilecek maksi şişme oyuncaklar, bir DJ seti ve her 3 parkta farklı bir temaya sahip klasik Ferragosto öğle yemeği ile başlayacak.